رفته زنگ زده ب دوست پسر سابقش ک همشهری منم میشه الکی گفته مامانت اومده به مامانم راجب عروسمون( یعنی من حرف بد زده پشت سرش) حالا دیشب دیدم ی شماره غریب زنک میزنه جواب دادم پسره بود گفت این داره ابرو تو میبره الکی بمن گفته مامانت اومده پشت سر عروسمون حرف های زشتی زده بعد پسره گفته مامانمو میارم با مامانت رو به رو کنیم خواهرشوهرم دیگه جوابشو نداده پسره هم اومده شیشه ماشین پدرشوهرمو و ی شیشه از خونه رو شکسته،، دیشب پیام دادم بهش هرچی از دهنم در اومد گفتم بهش الان نمیدونم ب شوهرم بگم یا نگم اگ بگم میگه پسره شماره تورو از کجا آورده و غوغا. ب پا میکنه،، اگ نگمم میترسم باز ی حرف دیگه پشت سرمن درست کنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم میخواستم بگم واقعا شمارتو از کجا اورده بعدم خودت به شوهرت بگو نمیدونم از خواهرت بپرس چرا در مورد من حرف زده یا شمارمو از کجا اورده اون به هر حال میفهمه و اون وقت میگن که حتما چیزی بوده که تو پنهان کردی
ببین عزیزم به شوهرت بگو یه داد میکشه که شماره رو از کجا اورده واینا.ولی اگه از یکی دیگه بفهمه بدتره اون وقت شر به پا میشه بذار از خودت بشنوه .اگه خودت بگی اعتمادش بیشتر جلب میشه.همه چی هم بگو بگو تقصی خواهر شوهرت