2777
2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 31 پست
اره روی من تاثیر داشت خیلی خوب بود. حالا میخوام با نسخه تهییه کنم؟میشه لطفا بگی چیا بهش گفتی ک براتو ...

نه نوار معزی نمیخاست فقط چون دید تمرکز ندارم اصلا نوشت چون درجریان مشکلم بود اولش یه قرص دیگه داد اسمش یاد م نیس دید تاثیر نداره ریتالین داد

ریتالین اعتیاد میاره ب حدی ک بعضیا بدون خوردنش نمیتونن زندگی عادی داشنه باشن منم کلا گفتم تا وابسطه نشدم قطش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نوار معزی نمیخاست فقط چون دید تمرکز ندارم اصلا نوشت چون درجریان مشکلم بود اولش یه قرص دیگه داد اس ...

میشه بهم بگین چجور مشکلی ک منم همونارو بگم؟ممکنه بجای ریتالین قرص افسردگیو اینا بنویسه؟روانپزشک برم بهتره؟بنظرتون حتما مینویسه یا احتمالش کمه ک بنویسه؟من پارسال مصرف کردم خیلی راحت قطعش کردم وابسته نشدم😭ولی امسال ب شدت بش نیاز دارم....خواهش میکنم اگ میتونی کمکم کن🥺🥺🥺

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
میشه بهم بگین چجور مشکلی ک منم همونارو بگم؟ممکنه بجای ریتالین قرص افسردگیو اینا بنویسه؟روانپزشک برم ...

عزیزم من ک نمیتونم بهت بگم ک چ بگو شاید یه قرص بی ربط داد اونوقت من مدیون میشم 

دقیقم یادم میس فقط بخاطر تمرکز و خاب و اینا بود تو همینارو بگو بهشم بگو قبلا مصرف کردی الان نیاز داری و اینا مطمعنا کمکت میکنه

عزیزم من ک نمیتونم بهت بگم ک چ بگو شاید یه قرص بی ربط داد اونوقت من مدیون میشم  دقیقم یادم میس ...

ممنونم عزیز دلم خیلی خیلی لطف کردی❤❤❤🌹ازت ممنونم. شما اهواز نیستین؟

شما رفتی روامپزشک یا مغزو اعصاب؟؟بعد چجور بود علائمتون ک نوشت واستون؟من قبلا مصرف کردم اما بدون نسخه

سلام عزیزم شما ریتالین مصرف کردی,نتیجه داشت؟منم برای کنکور ارشد دکتر برام تجویز کرد اما نگرفتم هنوز..تردید دارم.. خیلی تمایل به خواب دارم و اصلا نمیتونم درس بخونم.. میشه 3 ماه مصرف کرد و کنار گذاشت؟؟

پسرم❤زندگیم❤
سلام عزیزم شما ریتالین مصرف کردی,نتیجه داشت؟منم برای کنکور ارشد دکتر برام تجویز کرد اما نگرفتم هنوز. ...

سلام گلم اره استفاده کردم خوب بود نتیجش تمرکزم بهتر شد و خوابم کلا از سر میپرونه خوبه بنظرم . اره راحت میشه کنارش گذاشت ۳ماه چیزی نیس

سلام گلم اره استفاده کردم خوب بود نتیجش تمرکزم بهتر شد و خوابم کلا از سر میپرونه خوبه بنظرم . اره را ...

سلام، ببخشید شما چه مدت ریتالین مصرف کردین؟ چه عوهرضی براتون داشت؟

روزی یه دونه میخوردین یا بیشتر؟

سلام، ببخشید شما چه مدت ریتالین مصرف کردین؟ چه عوهرضی براتون داشت؟ روزی یه دونه میخوردین یا بیشتر؟

سلام خوب هستین.ببینین من یکسال کامل نخوردم. شاید حدود یکی ۲ ماه. ولی اویل روزی یکی میخوردم ک استارت قوی بزنم و بعدش ادامه بدم تا شب. ولی بعد یمدت دیگ یکی جواب نمیدادو کردمش ۲ تا. یا ۲ تارو باهم میخوردم. یا یکی صبح یکی عصر....حالا امسال میخوام باز شروعش کنم و اینکه یکم استرس گرفتم چونکه تقریبا باید ۸ ماه استفاده کنم. میترسم بعدا حواس پرتی و این چیزا بگیرم...شما از کجا تهییه میکنید؟؟ 

سلام، ببخشید شما چه مدت ریتالین مصرف کردین؟ چه عوهرضی براتون داشت؟ روزی یه دونه میخوردین یا بیشتر؟

عوارض هیچی نداشت واقعا. من قبلا هم استفاده کرده بودم. واقعا هیچ عوارضی نداشته...هیچ اعتیادی هم بهش پیدا نکردم. البته نمیدونم اگه بخوام یمدت طولانی مث ۷ ۸ ماه هروز استفاده کنم چی میشه..

عوارض هیچی نداشت واقعا. من قبلا هم استفاده کرده بودم. واقعا هیچ عوارضی نداشته...هیچ اعتیادی هم بهش پ ...

منم تازه امروز با این قرص این قرص آشنا شدم، خیلی وسوسه شدم بگیرم. امسال کنکور دارم و به یه همچین چیزی نیاز دارم

منم برای ۸ ماه میخوام.

ولی تو کل اینترنت تو هر صفحه ای که میرم هزار تا عوارض براش نوشته، خیلی ترسیدم. اما الان شما میگین عوارضی نداشته.

هنوز نمیدونم از کجا میشه گیر آورد