naziinazi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2137 عنوان ریتالین 3299 بازدید | 31 پست برای اینکه ریتالین تهیه کنم دکتر مغزو اعصاب باید بنویسه یا روانپزشک؟؟اگه چه علائمی داشته باشی مینویسه؟؟؟ میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇 1399/04/08 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
honeymajid عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 952 دکتر روانپزشک یا اعصاب باید بنویسه درصورت عدم تمرکز اینا مینویسن من پارسال مصرف کردم انچنان اثری رو خواب و تمرکزم نداشت برعکس تعریفایی ک شنیدم ازش
سرونگار عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 8463 اگه برای درس خوندن میخوای بخوری نخور که اعتیاد شدید داره از چاله در میای میفتی تو چاه
naziinazi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2137 دکتر روانپزشک یا اعصاب باید بنویسه درصورت عدم تمرکز اینا مینویسن من پارسال مصرف کردم انچنان ا ... شما رفتی روامپزشک یا مغزو اعصاب؟؟بعد چجور بود علائمتون ک نوشت واستون؟من قبلا مصرف کردم اما بدون نسخه میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
naziinazi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2137 جفتشون میتونن بنویسن شما قبلا تهیه کردین؟؟ میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
honeymajid عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 952 شما رفتی روامپزشک یا مغزو اعصاب؟؟بعد چجور بود علائمتون ک نوشت واستون؟من قبلا مصرف کردم اما بدون نسخه من پارسال یه مشکلی داشتم و اینکه کنکور داشتم بخاطر اون مشکلم تمرکز نداشتم واسه همون نوشت ولی دیدم تاثیر نداره نخوردم دیگه کلا مشکلم خداروشکر اوکی شدروانپزشک نوشتشما میخوری روت تاثیر داره؟!؟رو خواب اینا؟!؟
naziinazi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2137 چیه میخوای بی خوابی بکشی نه کلا تمرکز ندارم میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
naziinazi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2137 من پارسال یه مشکلی داشتم و اینکه کنکور داشتم بخاطر اون مشکلم تمرکز نداشتم واسه همون نوشت ولی دیدم تا ... اره روی من تاثیر داشت خیلی خوب بود. حالا میخوام با نسخه تهییه کنم؟میشه لطفا بگی چیا بهش گفتی ک براتون نوشت؟؟نوار مغزی چیزیم میگیره؟؟بهش گفتی علائمت چیه ک نوشت؟؟ میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
naziinazi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2137 من پارسال یه مشکلی داشتم و اینکه کنکور داشتم بخاطر اون مشکلم تمرکز نداشتم واسه همون نوشت ولی دیدم تا ... هم خوابمو میپروند هم همش علاقه داشتم همش درس بخونم...منم برا کنکور میخوام. ولی نمیدونم برم چیکار کنم و چی بگم ک برام بنویسه... میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇