2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بینی

64003 بازدید | 81 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه کسی که این تاپیک رو سرچ کرده حتما کلی سوال داره یا دنبال دکتر می گرده یا منتظر وقت عملش هستش من خودم تو زمانی که منتظر بودم وقت عمل بینیم بشه کلی تجربه های مختلف رو خوندم که بهم کمک کرد کلی چیز یاد بگیرم برای همین تصمیم گرفتم تجربه های خودم رو بنویسم که اگه کسی مثل من کلی سوال تو سرش بوده قبل عمل بتونه براش مفید آها راستی اینم بگم که تجربه هرکسی کاملا متفاوت هستش همین دیگه بوس بهتون تا پست بعدی

مبارک باشه عزیزم منم عمل کردم و خیلی راضیم از نتیجه عملم ، دکترم خانم آرزو خوانساری نیا بودن که سبکشون جدید
جراحی به سبک v انجام میدن که خط کانتور ایجاد میشه فاصله بینی تا لب زیاد نمیشه ومتناسب به اعضای چهره جراحی میشه

آدرس : سعادت آباد ،سروغربی،جنب باشگاه ورزشی دلفین،پلاک۹, ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون ،)طبقه چهارم

شماره تماس :‌ 09934173244 

اینم آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

دکتر من دکتر کامبیز پوریوسف بودن کارای جراحی بینیشون عالیه! ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هست

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بگو  

منم میخوام بتراشم بریزم پایین این خرطوم اژدها رو

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

خب الان که من دارم این رو منویسم روز ششم جراحی من هست وقتی تصمیم به عمل گرفتم ۳ خرداد بود یعنی دقیقا ۱ ماه و پنج روز پیش شاید به نظرتون عجیب بیاد چون من هر تاپیکی که خوندم همه کلی تحقیق کردن و مطب گردی کردن دکترای مختلف رو در نظر داشتن ولی من هیچ کدوماز این کار هارو نکردم اینم باز بر میگرده به خودم چون من حداقل ۵،۶ سال بود که می گفتم می خوام بینیم رو عمل کنم اما  هیچوقت دنبالش رو نگرفتم فقط یک بار پارسال از همین دکتری که باهاش عمل کردم وقت مشاوره گرفتم که ۲ ماه بعد بهم وقت داد منم چون جدی نبود کلا فراموش کردم و نرفتم ولی این دفعه چون یک هفته بعد بهم وقت داد رفتم همه کارام رو هم خیلی سریع انجام دادم که منصرف نشم😂

من نظر شخصی خودم با توجه به شخصیتم این بود اگه تصمیمش رو کرفتم دیگه الکی انتخاب هامو زیاد نکنم چون واقعا هم به غیر از دکتر خودم و دکتر محبی از کار هیچ کس دیگه خوشم نمیومد برای همی گفتم برای چی الکی برم مطبشون وقتی اصلا کاراشون رو دوست ندارم محبی هم که نتونستم ازش وقت بگیرم برای همین کلا یه مطب رفتم همونجا هم عمل کردم آها راستی اسم دکترم رو بعد از اینکه گچم رو باز کردم می گم بهتون که میشه دو روز دیگه

اینم بهتون بگم که من بینی خیلی طبیعی دوست داشتم بینی من استخوانی بود قوز داشت سرش هم یه کوچولو بزرگ بود نه خیلی درمورد دکتر خودم از چندتا پزشک و چند نفر که باهاش عمل کرده بودن پرسیدم همه دکتر ها تاییدشون کردن اون هاییم که عمل کرده بودن یا خیلی راضی بودن یا اگه ناراضی بودن دلیلشون این بود که خیلی طبیعی عمل می کنن اونا دوست داشتن که معلوم باشه عمل کردن که این نارضایتی برای من حسن بود چون من دقیقا همین رو می خواستم از نظز تنفسی هم همه تایید کردنشون آها اینم بگم که بچه ها من با دکتر ها و رزیدنت های اتاق عمل که صحبت نی کردم همشون تاکید داشتن مه حتما دکتری که انتخاب می کنید متخصص گوش و حلق و بینی باشه که خدایی نکرده بعدا از نظر تنفسی براتون مشکل ایجاد نشه

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خب

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

خلاصه من روز مشاوره با دوستم که رزیدنت اتاق عمل هستش و دانشجو همین دکترم هم بود رفتیم مطب به خاطر کرونا خیلی شلوغ نبود ۴،۵ نفر بودن که دماغاشون عملی بود که واقعا با سلیقه من جور نبود یکی خیلی قوس داشت یکی کوتاه شده بود یکی گوشته اضافه داشت من مونده بودم😂 ولی به روی خودم نیاوردم تا نوبتم بشه دو نفر دیگه هم اومدن که اونا هم بینی هاشون جالب نبود هیچی دیگه به دوستم گفتم پاسو بریم پول مشاوره هم بیخیال من منصرف شدم😂که گفت حالا بزار بریم باهاس صحبت کنیم نخواستی عمل نکن اگه دوستم نبود من فرار می کردم دیگه طاقت نیاوردم رفتم از منشی پرسیدم این خانوم ها با آقای دکتر عمل کردن گفت نه برای ترمیم اومدن که بعدا هم که از خودش پرسیدم گفت به خاطر کرونا به کسایی که با هوشون عمل کردن تایم مشاوره وقت نمیده بچه ها بقیشو فردا می نویسن

چه خبه قرداری 😅😅😅

قر دارم فراووون

عزیزممم مرسی که پیگیری😂😍

اسی جونم تو رو خدا عکس بذار ببینم وضعیت صورتت چطوریه

ورم و ...

من شاغلم نهایت دو هفته بتونم مرخصی بگیرم

و اینکه نمیخوام بفهمن عمل کردم همکارام

تولو خدا

اسی جونم تو رو خدا عکس بذار ببینم وضعیت صورتت چطوریه ورم و ... من شاغلم نهایت دو هفته بتونم مرخصی ...

عزیزم آخه هرکسی فرق می کنه ولی درمورد من من یک نقطه کبود نشدم فقط یه کم ورم کردم اینم عکسم