2777
2789
نکنید تورو خدااا😑 بابا شاید همسرتون دوست نداشته باشه چت هاش رو با دوستا و همکاراش بخونید🤦‍♀️

نخوندم بخدا .چون ترسیدم بفهمه .اگه بفهمه واقعا برام گرون تموم میشه .توکل میکنم بخدا امیدوارم خبری نباشه

🙊🙊🙊🙈🙈👀

من یه بار مامانم به خالم پیام داد کارش داشت ، چند دقیقه بعد شوهر خاله م جواب داد که حالش خوب نبود خوابید؛ اون لحظه این قدرررر بدم اومد از این کارش😐😐 خب شاید مامانم یه حرف خواهرانه تو پیامش گفته بود شوهرش باید بخونه حتما !!!😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم بخدا .چون ترسیدم بفهمه .اگه بفهمه واقعا برام گرون تموم میشه .توکل میکنم بخدا امیدوارم خبری نب ...

واقعا حق دارن ناراحت بشن ... عزیزم سری که درد میکنه رو دستمال نمی بندن🙃 به جای شک های الکی از زندگی تون لذت ببرید🤗❤

ببین من همچین ادمی نبودم بخدا چیزهایی که میخونم بد بینم کرد دوست نداشتم یواشکی گوشی کسی و وارسی کنم ...

اشتباه میکنی این حس آخرش یه جا زندگیتو ازبین میبره ازمن گفتن از شکاکیت دست بکش اینجا مجازی اینجا هرکی برای پربازدیدی و جلب توجه هر کاری میکنن چرامیزاری این آدم های مجازی روت تاثیربزارن کم نبود کسایی که اینجا از بلاهای تجاوز و دست درازی و کتک و رسیدن به دکتری وایناشون گفتن و فهمیدیم دروغ بوده مازن ها خودمون آفت زندگیمون میشیم انگار باشک  به شوهرش بهش تلقین میدیم واجازه ورود به این راه های خراب نکن اینجوری مردی که بدباشه هرجوربشب و هرکاری کنی جلوبگیری باز کارشو میکنه نکن باخودت باشوهرت بازندگیت 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
اشتباه میکنی این حس آخرش یه جا زندگیتو ازبین میبره ازمن گفتن از شکاکیت دست بکش اینجا مجازی اینجا هرک ...

خیلی خیلی ممنون از راهنماییت بزرگوار .خدا شاهده گوشیشو همونجا که بود گذاشتم .اصلا حتی قفلشم باز نکردم پشیمون شدم .واقعا راهنماییت بجا بود

🙊🙊🙊🙈🙈👀
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت بزرگوار .خدا شاهده گوشیشو همونجا که بود گذاشتم .اصلا حتی قفلشم باز نکرد ...

آره خواهرم لطفا وقتی میای اینجا بخون و بخون اما به خاطرت نسپار منم یه مدت بس تاپیک اینایی که میگفتن از دوست پسرم پول میگیرم فکرمیکردم بایدمنم اینجوری باشم اما بعدا فهمیدم بخداهیچی به آبرو و حفظ غرور دختر نمی ارزه خداروشکر که اول کار دست کشیدی آفرین خوشبخت باشی باهمسرت😘😍

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
آره خواهرم لطفا وقتی میای اینجا بخون و بخون اما به خاطرت نسپار منم یه مدت بس تاپیک اینایی که میگفتن ...

ممنونم .ان شاالله یه اینده وزندگی خوب در انتظارت باشه.

🙊🙊🙊🙈🙈👀