من یه بار مامانم به خالم پیام داد کارش داشت ، چند دقیقه بعد شوهر خاله م جواب داد که حالش خوب نبود خوابید؛ اون لحظه این قدرررر بدم اومد از این کارش😐😐 خب شاید مامانم یه حرف خواهرانه تو پیامش گفته بود شوهرش باید بخونه حتما !!!😒
ببین من همچین ادمی نبودم بخدا چیزهایی که میخونم بد بینم کرد دوست نداشتم یواشکی گوشی کسی و وارسی کنم ...
اشتباه میکنی این حس آخرش یه جا زندگیتو ازبین میبره ازمن گفتن از شکاکیت دست بکش اینجا مجازی اینجا هرکی برای پربازدیدی و جلب توجه هر کاری میکنن چرامیزاری این آدم های مجازی روت تاثیربزارن کم نبود کسایی که اینجا از بلاهای تجاوز و دست درازی و کتک و رسیدن به دکتری وایناشون گفتن و فهمیدیم دروغ بوده مازن ها خودمون آفت زندگیمون میشیم انگار باشک به شوهرش بهش تلقین میدیم واجازه ورود به این راه های خراب نکن اینجوری مردی که بدباشه هرجوربشب و هرکاری کنی جلوبگیری باز کارشو میکنه نکن باخودت باشوهرت بازندگیت
تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت بزرگوار .خدا شاهده گوشیشو همونجا که بود گذاشتم .اصلا حتی قفلشم باز نکرد ...
آره خواهرم لطفا وقتی میای اینجا بخون و بخون اما به خاطرت نسپار منم یه مدت بس تاپیک اینایی که میگفتن از دوست پسرم پول میگیرم فکرمیکردم بایدمنم اینجوری باشم اما بعدا فهمیدم بخداهیچی به آبرو و حفظ غرور دختر نمی ارزه خداروشکر که اول کار دست کشیدی آفرین خوشبخت باشی باهمسرت😘😍
تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘