2821
2789
ماددشوهر    

اشتباهی اومد😂

داشتم مینوشتم مادرشوهرم مرغارو آبمز میکنه یکن کره و زعفران میماله روش میذاره تو فر خیلیی خوشمزه و نرم نیشه

میشه لطف کنی یه صلوات به نیت حاجت رواییم مهمونم کنی🤲🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیاز بزرگ رنده کن،ب اندازه مرغت دبگه زیاد باشه،فلفل دلمه ای هم رنده کت،تا سس مرغت غلیظ شه،ادویه هرچی داری ب اندازه نوک قاشق ازهرکدوم بریز یکمم روغن بریز ،ومرغاتو بریز تو این مواد و نخود فرنگی هم بشور و بریز،بلال کوچیکا هم داشتی بریز برای کتار مرغ تو دیس،و کامل هم بزن و زیر گازتو کم کن تا اب پیاز بخارشه بره تو خورد مرغ و مرغ هم خودش کم کم اب میندازه و احتیاجی ب اب اضافی نداری بریزی رو مرغا،خودش با اب خودش میپزه،بعد سیب زمینی و هویج رو خلالی کن و سرخ کن برای کنارش.بعدزعفران یکم دم کن و بریز رو مرغها.من همیشه اینجوری درست میکنم خیلی خوشمزس،وقتیم ک پخت مرغارو جدا میکنم و سرخ میکنم تا روش طلایی شه.

چلو گوشتم اینجوری درست میکنم اصلا اب نمیریزم با اب خودش میپزه شوهرم عاشق مرغو چلو گوشتمه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
اشتباهی اومد😂 داشتم مینوشتم مادرشوهرم مرغارو آبمز میکنه یکن کره و زعفران میماله روش میذاره تو فر خ ...

غلط املایی هارم به بزرگی خودت ببخش نصفه شبه خوابم میاد😂

میشه لطف کنی یه صلوات به نیت حاجت رواییم مهمونم کنی🤲🏻
همش بارب میخوریم میخام ایندفعه بدون رب باشه خخخ بازردچوبه و...

من يه پياز بزرگ ريز ميكنم و مرغها رو با پيازها و دوتا حبه سير خرد شده و نمك ، ميريزم توي قابلمه و با شعله متوسط ميزارم بپزه ، وقتي پيازها طلايي شد ، داخلش آب ميريزم و ميزارم بپزه ، عالي ميشه

اول انسانيت