2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 28 پست
اونی که سرطان سینه داره چه علائمی داشت؟

هیچی هییییچی واقعا نه درد نه چیزی یهو‌ یه روز تو حموم دست زد سینش دید یکم سفته رفت سونو گفت توده بدخیمه بعدم عمل و تخلیه سینه و کلا همه‌ی این اتفاقا یه هفته نشد واقعا تو‌شوک بودیم

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه ان شااله در بهشت کنار حضرت فاطمه باشن خدا به شما هم صبر بده عزیزم

ممنونم گلم. انشالله

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
الهی عزیزم ی چی قربونی کنید تا خون بریزه بعدم بدید ب ادم نیازمند 

به خدا سه تا گوسفند کشتیم همشو دادیم نذری وای نه انگار بیرون برو نیست⁦☹️⁩

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

بچه ها کسی که نمونه برداری سینه انجام داده و دکتر گفته مشکلی نیست بازم باید پیگیری کنه ؟ یعنی با اینکه نمونه برداری خوب بوده سالها بعد بازم نیاز به نمونه برداری داشته باشه؟ منظورم اینه همین یه بار نمونه برداری کافیه یا باید پیگری کرد ممکنه الان نمونه برداری خوب باشه مدتها بعد بازم نیاز به نمونه برداری بشه؟ 

بچه ها کسی که نمونه برداری سینه انجام داده و دکتر گفته مشکلی نیست بازم باید پیگیری کنه ؟ یعنی با این ...

ببین کلا توده ی توی سینه باید مواظبش بود.هرسال باید سونو بدی تا اگه تغییر توش باشه بررسی بشه

به خدا سه تا گوسفند کشتیم همشو دادیم نذری وای نه انگار بیرون برو نیست⁦☹️⁩

ایشالا ک بلا دور میشه منم اول سه قلوهام مردن سقط شدن ب فاصله ی ماه خونم اتیش گرفت  بعدم ک مادرم مریض شد کلی سختی کشید ی تومور تو گردنش بود تازم عمل کرده اصلا میترسم ببینم بعدش قراره چی بشه .بعضی وقتا میگم نکنه کسی جادومون کرده

ایشالا ک بلا دور میشه منم اول سه قلوهام مردن سقط شدن ب فاصله ی ماه خونم اتیش گرفت  بعدم ک مادرم ...

منم به خدا میگم چشم‌ خوردیم جادو شدیم چی شده.بعد از جشن عروسیم یه روز خوش ندیدیم همش بلا

مادرم و خالم سرطان سینه داشتن عمل کردن خوب شدن منم رفتم سونو دادم گفتن باید نمونه برداری بشه انجام دادم خوب بود ولی دکتر گفت ۶ماه دیگه سونو بده که ببینم بزرگ نشه منظورم اینه وقتی میگه مشکلی نیست ایا ممکنه بعدها مشکلی پیش بیاد ؟ اخه نمونه برداری گفت خوبه 

مادرم و خالم سرطان سینه داشتن عمل کردن خوب شدن منم رفتم سونو دادم گفتن باید نمونه برداری بشه انجام د ...

ایشالا که نه مشکلی پیش نمیاد ولی اره امکانش هست حتی توده خوش خیم به بد خیم تبدیل بشه.ولی پیگیری کن تا با دارو کلا از بینش ببری ایشالا.من خودمم گفت توده تو سینمه باید میرفتم سونو که حامله شدم و دیگه ول کردم گفتم چیزیم باشه دیگه حامله ام فعلا نمیشه کاری کرد برام دعا کنید

منم به خدا میگم چشم‌ خوردیم جادو شدیم چی شده.بعد از جشن عروسیم یه روز خوش ندیدیم همش بلا

مامان و خالم بعد مرگ مادر بزرگم این مشکل واسشون پیش اومد با اینکه خیلی واسه مادر بزرگم زحمت کشیدن بعد مرگش این اتفاق واسه خالم و مادرم افتاد خداروشکر زود پیگیری کردن الان خوب شدن ولی تحت نظرن . مادرم میگه اخه اینهمه زحمت مادرمونو کشیدیم جوابش این بود؟ 

مامان و خالم بعد مرگ مادر بزرگم این مشکل واسشون پیش اومد با اینکه خیلی واسه مادر بزرگم زحمت کشیدن بع ...

عزیز دلم خیلی سخته واقعا حق دارن مامانتون

2790
2778
2791
2779
2792