2777
2789
عنوان

سرطان

448 بازدید | 28 پست

بچه طی سه ماهه اخیر دو نفر از نزدیکام سرطانای بدخیم گرفتن ما اصلا سابقه سرطان نداشتیم یهو همه دارن اینطوری میشیم خون ریختیم دیگه نمی‌دونیم چیکار کنیم درد مریضی آزمون دور شه دعایی نذری چیزی هست؟واسه آرامش دل اینایی که شیمی درمانی دارن میشن چی دعایی هست؟

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

خدا کمکتون کنه چه نوع سرطانی

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم یهویی مریض شد سرطان روده یکسالو نیم بعدشم فوت شد😭

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
ایشالا خدا شفاشون بده خانواده ی ماهم همش داریم بد میاریم 😥

خیلی بده من باردارم هستم همش استرس گریه اصلا داغونن

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
چندسالشون بود؟

51

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
مادر منم یهویی مریض شد سرطان روده یکسالو نیم بعدشم فوت شد😭

خیلی سخته مادر که میرن انگار نصفی از دخترم باهاش میره زیر خاک

2790
2778
2791
2779
2792