2777
2789
عنوان

عروسی

191 بازدید | 21 پست

بچه ها واسه آرایش و رنگ مو و... برام ایده بدید

آرایشگر گفت رنگ و لایت میکنه انجام دادید قشنگه؟

آرایش چطور قشنگه هفته دیگه قراره برا مشاوره برم پیشش

راستی لنز سبز یا آبی قشنگه؟ من عاشق این دو رنگم

پوستم سفیده

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤

رنگ مو فقط امبره

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لنز خییییلی خزه نزار خیلی خز شده

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

خدالعنت کنه کسایی راکه عروسی میگیرن تواین وضع ! ازاون بدترلعنت به شماهایی که میرید عروسی!!! واقعاشمافهم ندارید؟

ماپوکیدیم توگرماباماسک اونوقت شمادنبال رنگ وهایلات وعروسی هستی!!!!

❤💖💛💚
ببخشید میشه بپرسم کجا مراسم گرفتید همه فامیلاتون میان؟؟؟

مشهدیم هنوز ک نگرفتیم با این شرایط همه چیمون رو هواست نمیدونم آتلیه ببینم نبینم لطفا برام دعا کن

خدالعنت کنه کسایی راکه عروسی میگیرن تواین وضع ! اون بدترلعنت به شماهایی که میرید عروسی!!! واقعاشمافه ...

برای بقیه به این صراحت نظر ندید لطفاً واقعا شما جای استارتر بودید مجلس نمیگرفتید؟؟؟؟

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
خدالعنت کنه کسایی راکه عروسی میگیرن تواین وضع ! ازاون بدترلعنت به شماهایی که میرید عروسی!!! واقعاشما ...

عروسی خودمه شما ک نمیدونی ما قراره چجوری عروسی بگیریم ب عالم و آدم لعنت نفرست 

عروسی خودمه شما ک نمیدونی ما قراره چجوری عروسی بگیریم ب عالم و آدم لعنت نفرست 

میشه پیشنهاد دوستی منو قبول کنید منم تو وضعیت شما هستم

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
برای بقیه به این صراحت نظر ندید لطفاً واقعا شما جای استارتر بودید مجلس نمیگرفتید؟؟؟؟

ولش کن آدم بیشعور بیشعوره فقط خودشو میبینه منی ک بعد چهار سال عقد قراره بدون ی عروسی درست و حسابی برم سر خونه زندگیم..آره لعنت ب من لعنت ب این شانسم

قطعا نه چون اگه کسی تومراسمم کرونامیگرفت ومیمردتااخرعمرخودمونمیبخشیدم وازعذاب وجدان میمردم!!!اصلاچراکسی؟ ازکجامعلوم خودعروس دامادنگیرن! قطعااگرجای استارتربودم ارایشگاه میرفتم ولباس میپوشیدم واتلیه میرفتم امااصلاااکسیودعوت نمیکردم ومستقیم میرفتم خونم

❤💖💛💚
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز