faeze_dosty مدیر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 443 عنوان عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست بچه ها واسه آرایش و رنگ مو و... برام ایده بدیدآرایشگر گفت رنگ و لایت میکنه انجام دادید قشنگه؟آرایش چطور قشنگه هفته دیگه قراره برا مشاوره برم پیششراستی لنز سبز یا آبی قشنگه؟ من عاشق این دو رنگمپوستم سفیده ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤ 1399/04/08 | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهادرباد عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 آره بفرست قبول میکنم گلم ممنونم فرستادم چجوری باید پیام بدم زیاد وارد نیستم خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
ترنج225 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3677 ولش کن آدم بیشعور بیشعوره فقط خودشو میبینه منی ک بعد چهار سال عقد قراره بدون ی عروسی درست و حسابی بر ... تویکی به من نگوبیشعورکه معلومه چقدباشعوری که میخوای تواین وضع مراسم بگیری نفهم! امیدوارم کرونابگیری توعروسیت تادفعه دیگه حق الناس رورعایت کنی ❤💖💛💚
faeze_dosty مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 443 تویکی به من نگوبیشعورکه معلومه چقدباشعوری که میخوای تواین وضع مراسم بگیری نفهم! امیدوارم کرونابگیری ... لازم نمیدونم واست چیزی رو توضیح بدم چون میدونم نمیفهمی ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
ترنج225 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3677 عروسی خودمه شما ک نمیدونی ما قراره چجوری عروسی بگیریم ب عالم و آدم لعنت نفرست هرجوری هم عروسی بگیری وقتی بقیه رودعوت کنی یعنی احتمال انتقال کروناهست!یعنی حق الناس! حداقل منودرک نمیکنی کادردرمان بیچاره رودرک کن اون دنیاچطورمیخوای پاسخگوباشی؟!!! ❤💖💛💚
ترنج225 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3677 لازم نمیدونم واست چیزی رو توضیح بدم چون میدونم نمیفهمی منم واگذارت میکنم خدا هم تو وهم امثال تورو هم اونایی که عروسی میرن ...واقعاحق الناس روخداهم نمیگذره! ❤💖💛💚
رهادرباد عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 منم واگذارت میکنم خدا هم تو وهم امثال تورو هم اونایی که عروسی میرن ...واقعاحق الناس روخداهم نمیگذره! پس همه رو واگذار کن به خدا چون هیچ کس رعایت نمیکنه فقط مجلس گرفتن که نیست خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
ترنج225 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3677 پس همه رو واگذار کن به خدا چون هیچ کس رعایت نمیکنه فقط مجلس گرفتن که نیست اطرافیان من همه رعایت میکنن حتی دخترخالم مجلس عروسی نگرفت ومستقیم رفت خونه خودش ...یه عده بی فرهنگ هستن که رعایت نمیکنن وشورشودراوردن . ❤💖💛💚