2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست
ولش کن آدم بیشعور بیشعوره فقط خودشو میبینه منی ک بعد چهار سال عقد قراره بدون ی عروسی درست و حسابی بر ...

تویکی به من نگوبیشعورکه معلومه چقدباشعوری که میخوای تواین وضع مراسم بگیری نفهم! امیدوارم کرونابگیری توعروسیت تادفعه دیگه حق الناس رورعایت کنی  

❤💖💛💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تویکی به من نگوبیشعورکه معلومه چقدباشعوری که میخوای تواین وضع مراسم بگیری نفهم! امیدوارم کرونابگیری ...

لازم نمیدونم واست چیزی رو توضیح بدم چون میدونم نمیفهمی

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
عروسی خودمه شما ک نمیدونی ما قراره چجوری عروسی بگیریم ب عالم و آدم لعنت نفرست 

هرجوری هم عروسی بگیری وقتی بقیه رودعوت کنی یعنی احتمال انتقال کروناهست!یعنی حق الناس! حداقل منودرک نمیکنی کادردرمان بیچاره رودرک کن اون دنیاچطورمیخوای پاسخگوباشی؟!!!

❤💖💛💚
منم واگذارت میکنم خدا هم تو وهم امثال تورو هم اونایی که عروسی میرن ...واقعاحق الناس روخداهم نمیگذره!

پس همه رو واگذار کن به خدا چون هیچ کس رعایت نمیکنه فقط مجلس گرفتن که نیست 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
پس همه رو واگذار کن به خدا چون هیچ کس رعایت نمیکنه فقط مجلس گرفتن که نیست 

اطرافیان من همه رعایت میکنن حتی دخترخالم مجلس عروسی نگرفت ومستقیم رفت خونه خودش ...یه عده بی فرهنگ هستن که رعایت نمیکنن وشورشودراوردن .

❤💖💛💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز