2777
2789
عنوان

کدوم برا دخترم کاربردی تره

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست
یعنی لازم نیس جفتش داشته باشم؟؟

چرا منظورم ابنکه ک چون بچه زود بزرگ میشه تای مدتی میشه استفاده کردمن باشم تشک گارددار حتما میخرم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
پس هیچکدوم نگیر چون تشک گارد دا به هیچ دردی نمیخوره .اولین بار بود شنیدم کمر کردد برای نوزاد رو.کریر ...

این ایرانیا که من دیدم مفت نمی ارزید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که فکر میکنم نی نی لای لای برا پسرم اصلا هیچ کدومو نگرفتم و بیشتر از کریر استفاده کردم

آره 

منم میخوام کریر بگیرم 

تشک گاردار که فقط یه مدت قابل استفاده اس

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

تشک گارددار یه ست دیدم عکسش توی تاپیک قبلی هام هس قیمتش به صرفه اس ..کاربردی هم هس.اما نی نی لالایی ...

من اگه جایی میبردم پسرمو و حدس میزدم حشره ای چیزی باشه میگذاشتم تو نی نی لای لای دیگه کارایی نداشت، کاربرد گارددار بیشتره

آره  منم میخوام کریر بگیرم  تشک گاردار که فقط یه مدت قابل استفاده اس

من از کریر هم توی خونه استفاده میکردم هم توی ماشین دقیقا تا دوسالگی استفاده کردم تازگیا دارم از صندلی ماشین استفاده میکنم

جنس خوب ایرانی زیاده.من سیسمونی دخترمو از امارت اوردن اما کریر رو ایرانی خریدم راضی بودم.هر جور خودت ...

چه مارکی گرفتین براش که راضی بودین ..چون پیرگاردین من دیدم خیلی خوب بود اما گرونه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آره  منم میخوام کریر بگیرم  تشک گاردار که فقط یه مدت قابل استفاده اس

خب تشک گاردار به اندازه پولی که میدی استفاده میشه .و کلا کاربردش با کریر تفاوت داره کریر وسیله حمل هس اون وسیله خواب.و کریر خوب 6تمونه

خب تشک گاردار به اندازه پولی که میدی استفاده میشه .و کلا کاربردش با کریر تفاوت داره کریر وسیله حمل ه ...

من که فقط کریر میگیرم 

این حور چیزا به نظرم اضافه اس 

نی نی لای لای هم خوبه 

ولی میگن کریر مثل اونه دقیق

من که فقط کریر میگیرم  این حور چیزا به نظرم اضافه اس  نی نی لای لای هم خوبه  ولی م ...

نی نی لالایی وسیله حمل نیس ،من بودجه ام نمیرسه به کریر چون صندلی ماشین استفاده ام بیشتر  اونم 5800بود اونومیخرم

نی نی لالایی وسیله حمل نیس ،من بودجه ام نمیرسه به کریر چون صندلی ماشین استفاده ام بیشتر  اونم 5 ...

هر جور راحتی 

برا حمل میتونی ساک حمل هم بگیری