لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30953 عنوان کدوم برا دخترم کاربردی تره | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست تشک گارد دار یا نی نی لالایی یا هر کدومش کاربردشون متفاوته جفتش باید باشه؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1399/04/08 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 یعنی لازم نیس جفتش داشته باشم؟؟ چرا منظورم ابنکه ک چون بچه زود بزرگ میشه تای مدتی میشه استفاده کردمن باشم تشک گارددار حتما میخرم میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30953 پس هیچکدوم نگیر چون تشک گارد دا به هیچ دردی نمیخوره .اولین بار بود شنیدم کمر کردد برای نوزاد رو.کریر ... این ایرانیا که من دیدم مفت نمی ارزید کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29915 من که فکر میکنم نی نی لای لای برا پسرم اصلا هیچ کدومو نگرفتم و بیشتر از کریر استفاده کردم آره منم میخوام کریر بگیرم تشک گاردار که فقط یه مدت قابل استفاده اس یهپنجرهبایهقفس…یهحنجرهبیهمنفس…..💔#شادمهر
دخملیم94 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 6933 این ایرانیا که من دیدم مفت نمی ارزید جنس خوب ایرانی زیاده.من سیسمونی دخترمو از امارت اوردن اما کریر رو ایرانی خریدم راضی بودم.هر جور خودتون دوس دارید چون سوال پرسیدید جواب دادم
جدیدنیستم عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 5127 تشک گارددار یه ست دیدم عکسش توی تاپیک قبلی هام هس قیمتش به صرفه اس ..کاربردی هم هس.اما نی نی لالایی ... من اگه جایی میبردم پسرمو و حدس میزدم حشره ای چیزی باشه میگذاشتم تو نی نی لای لای دیگه کارایی نداشت، کاربرد گارددار بیشتره
مممررریییممم عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1091 آره منم میخوام کریر بگیرم تشک گاردار که فقط یه مدت قابل استفاده اس من از کریر هم توی خونه استفاده میکردم هم توی ماشین دقیقا تا دوسالگی استفاده کردم تازگیا دارم از صندلی ماشین استفاده میکنم
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30953 جنس خوب ایرانی زیاده.من سیسمونی دخترمو از امارت اوردن اما کریر رو ایرانی خریدم راضی بودم.هر جور خودت ... چه مارکی گرفتین براش که راضی بودین ..چون پیرگاردین من دیدم خیلی خوب بود اما گرونه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30953 آره منم میخوام کریر بگیرم تشک گاردار که فقط یه مدت قابل استفاده اس خب تشک گاردار به اندازه پولی که میدی استفاده میشه .و کلا کاربردش با کریر تفاوت داره کریر وسیله حمل هس اون وسیله خواب.و کریر خوب 6تمونه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29915 خب تشک گاردار به اندازه پولی که میدی استفاده میشه .و کلا کاربردش با کریر تفاوت داره کریر وسیله حمل ه ... من که فقط کریر میگیرم این حور چیزا به نظرم اضافه اس نی نی لای لای هم خوبه ولی میگن کریر مثل اونه دقیق یهپنجرهبایهقفس…یهحنجرهبیهمنفس…..💔#شادمهر
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30953 من که فقط کریر میگیرم این حور چیزا به نظرم اضافه اس نی نی لای لای هم خوبه ولی م ... نی نی لالایی وسیله حمل نیس ،من بودجه ام نمیرسه به کریر چون صندلی ماشین استفاده ام بیشتر اونم 5800بود اونومیخرم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29915 نی نی لالایی وسیله حمل نیس ،من بودجه ام نمیرسه به کریر چون صندلی ماشین استفاده ام بیشتر اونم 5 ... هر جور راحتی برا حمل میتونی ساک حمل هم بگیری یهپنجرهبایهقفس…یهحنجرهبیهمنفس…..💔#شادمهر