2777
2789

اره بابا یه بنده خدا بچه هم داره براش میاد 🤣🤣🤣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه من داشتم برای شوهرم با آب و تاب تعریف میکردم 😂😂😂 حرصش گرفته بود میگفت خوشت اومده ها میرفتی ...

😁😁😁من نگفتم نمیگم یبار دوسته دوستم گفت اقات چقد خوشتیپ خوشگله میخواستم بزنم دهنش ب شوهرم نمیخواستم بگم اومدم خونه ب داداشم گفتم گفتم اینقد حرص خوردم بعد داداشم ب شوهر کفت😂

😁😁😁من نگفتم نمیگم یبار دوسته دوستم گفت اقات چقد خوشتیپ خوشگله میخواستم بزنم دهنش ب شوهرم نمیخواست ...

من معمولا همه چیو بهش میگم😂

شوهر من که انقد تو اداره منشی و دختر دورشه دیگ من عادت کردم😂😂

خودشم بیچاره پا نمیده بهشون😂

من معمولا همه چیو بهش میگم😂 شوهر من که انقد تو اداره منشی و دختر دورشه دیگ من عادت کردم😂😂 خودشم ...

من میترسم بگم اعصابش خورد میشه دیگ اصلا حرف نمیزنه باهام😂

قبل ازدواج ک خبری نیس بعد ازدواج میان😁

اره والا از زمین وزمان بعدش میباره وتازه کیس های خوووووب که فقط فیه ماخالدون ادم میسوزه

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
خوشگله حتما😁

🤣🤣🤣کاش همینطور بود ولی قمپزه خواهرشوهرمو گفتم مثلا ادمن بگو عقده ای تو اگه خواستگار میداشتی نمیرفتی زن دوم یکی دیگه شی البته طلاق داده