داره 8 ماه میشه که مامان بابامو از دست دادم توی دو روز عاشق هم بودن منم عاشق جفتشون بودم گاهی یادم میره نیستن همه بهم میگن خیلی قوی ام افرین بهت ولی نمیدونن دارم از درون داغون میشم از یه جایی تصمیم گرفتم دیگه نارحتیمو نگم یا نشون ندم به بقیه مامانم قلبشو عمل کرد روز عملش بابام از استرس نبودن مامانم سکته کردو رفت کما مامانم که اومد یعنی مرخص شد ماجرای بابامو فهمید ایست قلبی کرد وفوت شد فرداشم بابام تموم کرد من بچه اخرم 28 سالمه یه پسر 5 سالم دارم ولی گاهی تحملش واسم خیلی سخت میشه نبودشون خدا به همه کسایی که عزیزشونو از دست دادن صبر بده یه ذره دلم گرفته بود ببخشید خیلی طولانی نوشتن
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢