2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب که این شانس رو داشتی که همچین والدینی داشته باشی که به چشم عشق رو ببینی.

خدا رحمتشون کنه و انشالله بهت آرامش بده.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزيز دلم متاسفم

خدا رحمتشون كنه و به شما هم صبر بده

پدر و مادر خيلي عزيزه و جاشون با هيچي پُر نميشه

برو سرخاكشون باهاشون حرف بزن و ازشون بخواه برات دعا كنن

دعا پدر و مادر حتي بعد از مرگ هم در حق بچه ها مستجاب ميشه

براشون و له نيت شون صدقه بذار آروم ميشي

یا صاحب الزمان ادرکنی

وای قلبم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

سرخاکشون زیادبرو؛وقتی رفتی دلت گرفت گریه نکنییاااا ناراحت میشن:گریه هاتو توخونه بکن اونجارفتی بخند بزارخوشحالیتو ببینن😢میدونم سخته....

خیلی خیرات کن براشون؛توبیکاریهات براشون صلوات و فاتحه بفرست مدام:خیلی بهشووون آرامش میده

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

راستشو بخواین من یه 15 ساعتی باهاشون فاصله دارم 6 ماهه نرفتم یکم واسم سخته مخصوصا نبودن مامانم هروقت قرار بود بریم اینقدر خوشحال میشد و با بابام یه کارایی میکردن که منو خوشحال کنن  وقتی فکر میکنم دیگه اونا نیستن جرات نمیکنم برم نمیخوام اوجارو بدون اونا ببینم