2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 36 پست
نمیدونم به خدا ولی فکر نکتم مشکلی پیش بیاد میخوای زنگ بزن اموزش و پرورش بپرس 

اموزش و پرورش برا سود خودش میگه بفرستش فکرکردی فکر جون بچه های من تو هستن...شما بچتون متولد چه سالیه؟؟منم همسرم میگه نمیفرستمش امسال حالا یکسال بزرگتر همکلاسیاش باشه

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
عزیزم دخترمن نیمه دومیه امسال باید بره اول...مهر92هست ولی با این اوصاف پشیمون شدم و نمیفرستمش یکسال ...

ببخشید فکر کردم برای پیش دبستانی پرسیدی. 

بچه های من امسال اول بودند مادرها اصلا از اموزش مجازی راضی نبودند از طرفی هم تصمیم گرفتند بچه ها را مدرسه نفرستند. 

گفتند اگه مدرسه موافقت کنه بعد کرونا دوباره بچه ها از کلاس اول شروع کنند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید فکر کردم برای پیش دبستانی پرسیدی.  بچه های من امسال اول بودند مادرها اصلا از اموزش مجاز ...

فدای تو عزیزم ممنون از توضیحاتت🌷🌷🌷

ببخشید فکر کردم برای پیش دبستانی پرسیدی.  بچه های من امسال اول بودند مادرها اصلا از اموزش مجاز ...

پس منم امسال بیخیال میشم چون وضع همینا اولم پایه هس اگه بد شروع بشه تااخرش همینجورین

پس منم امسال بیخیال میشم چون وضع همینا اولم پایه هس اگه بد شروع بشه تااخرش همینجورین

دقیقا همین طوره

بچه های ما که اصلا هیچی از درس و مدرسه و معلم نفهمیدند باور کن پدر ما اولیا تو این یکسال حسابی دراومد به خصوص اینکه تا معلم بالای سر بچه نباشه، بچه ها از والدینشون هیچ حسابی نمیبرند و همکاری نمیکنند

یعنی امسال نمیفرستیش مدرسه؟؟؟سال دیگه هم اول بخونن؟

یعنی امسال نمیفرستیش مدرسه؟؟؟سال دیگه هم اول بخونن؟

من 3 ماه تابستون کلاس اول را قشنگ باهاشون کار میکنم راه میندازمشون، ولی سال بعد بعید میدونم بذارم برند مدرسه 

جوونشون مهمتره