2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 36 پست

به نظر منم تو این شرایط بچه ها مدرسه نرند خیلیذبهتره، حالا دو سه سال دیر تر دکتر و مهندس بشن مگه چی میشه؟ نه که الان کار فراوون ریخته عجله هم باید داشته باشبم برای فارغ التحصیل شدنشون. 

به نظر من چه 3 روز برن چه 7 روز هفته برن هیچ فرقی نمیکنه چون اون 3 روزی که میرن هم احتمال بیمار شدنشون هست و متاسفانه بچه ها سریع بیماری را از دوستانشون میگیرند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دبستانی رو بفرستیم بتظرتون ؟

من جای شما بودم نمیفرستادم

بچه های من امسال کلاس اول بودند پیش دبستانی هم نرفته بودند خدارا شکر از بقیه بچه ها خیلی زودتر درس را یاد میگرفتند و خوش خط تر هم بودند

پسر من کلاس دومه نمیدونم چه جوریه ولی خب نمیشه که نفرستیم از یک طرف بچه ها اصلا رعایت نمیکنن اصلا مت ...

من جون بچم واسم مهمتره تا سوادش...تواین مملکت بخوره تو سرشون والا بقیه به کجا رسیدن حالت برا یه سال اینا بخوان بشن

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
من رفتم کد رهگیری گرفتم از کافی نت یازدهم گفته بیا برا جوابش ..هنوز کد نگرفتم که ببرمش ثبت نام....بن ...

منم عین شما نمیدونم قراره چی بشه ولی پاییز و زمستون و انفلانزا و...من میترسم  ، از یه جهتم سال اولم پایه است و خیلی مهم معلوم نیست  جند ساعت برن مدرسه و چیزی یاد بگیرن یا نه ، فوقش بچه هامون با بچه های نیمسال دوم ۹۳ میرن چند ماه بزرگترن ازشون شاید سال دیگه بهتر شه اوضاع اگه نشد مجبوریم بعد بفرستیم دیگه

منم عین شما نمیدونم قراره چی بشه ولی پاییز و زمستون و انفلانزا و...من میترسم  ، از یه جهتم سال ...

یعنی میگم نیمه دومی هستن سال دیگه ثبت نامشون میکنن؟مشکلی پیش نمیاد؟

یعنی میگم مشکلی پیش نمیاد برا دخترم نیمه دومیه نفرستمش؟؟سال دیگه ثبت نامش میکنن؟؟

نه مشکلی پیش نمیاد مطمئن باش

بچه های منم پیش دبستانی نرفتند

نه مشکلی پیش نمیاد مطمئن باش بچه های منم پیش دبستانی نرفتند

عزیزم دخترمن نیمه دومیه امسال باید بره اول...مهر92هست ولی با این اوصاف پشیمون شدم و نمیفرستمش یکسال دیرتر فارغ التحصیل بشه میخواد کجارو بگیر تواین مملکت