2777
2789
عنوان

شوهرم دلش گوشی لمسی میخاد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 53 پست

بعضی مدلای پایین شیائومی ونوکیا دست دومش همینقدرا شاید گیر بیاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

همون گوشی ساده بهتره  مَردا بی جنبه شدن ..

داره ولی میگه دلم گوشی لمسی میخاد

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگیر منم۱۰سالگردازدواجمه وظیفه اونه کادوبگیره من فقط تولدش میگیرم نیس خیلی خوش اخلاقه سالگردازدواجم بهش میگم بیایک دقیقه سکوت کنیم

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

😂😂چه حرفایی اینجا میشنوم.در اون حدی ک پول داری گوشی خوبی نمیتونی بگیری باز پول جم کن بعدم مگه میشه ...

خخخخخ گفتم شاید باشه هیچ چیزی نشد نداره

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
کجایی؟ تهرانی؟

اصفهان

نگیر منم۱۰سالگردازدواجمه وظیفه اونه کادوبگیره من فقط تولدش میگیرم نیس خیلی خوش اخلاقه سالگردازدواجم ...

😂😂😂😂😂

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

سلام عزیزم، بنظرم یکم دیگه صبر کنی بودجه بیشتری براش بگذاری بهتره ، موبایل یکدفعه رفت بالا متاسفانه گوشی  اپل ۴ که کارکردش ۵۰۰ بود شد ۱۴۰۰۰ اینا اصلا نمیارزه چون هم قدیمی هم دیگه آپدیت نمیشه و خدای نکرده بسوزه دیگه شاید لوازمش نباشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خب خودت اینستا داری؟اگر نداری قانون بزارین که نداشته باشین دو تاییتون

نه ندارم گلم

عزیزم اصل موضوع اینه که مردی که خراب باشه  کارشو میکنه ربطی به اینستا و غیر اینستا نداره

الحمدالله چشم پاکه