2777
2789
عنوان

کمک☹️😫

54 بازدید | 13 پست

پسر من کوچیکه ۳سالشه هرچی میشه گریه میکنه😭هرکاری و هرجور رفتار میکنم بازم این اخلاق شو ترک نمیکنه 😓سرم درد میاد از بس صدای گریه شو شنیدم،،،،، 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

بگو اگه گریه کنی از دستت ناراحت میشم براش جایزه بگیرید تشویقش کنید که گریه کردن رو بزاره کنار 

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

باید  به گریه هاش بی توجه باشی

و وقتی با گریه ازت چیزی میخواد بگی متوجه نمیشم چی میگی ؟چی؟ نمیشنوم؟ گریه ت بند اومد حرف بزن ببینم چی میگی

امتحان کردیم جواب داده

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اگه گریه کنی از دستت ناراحت میشم براش جایزه بگیرید تشویقش کنید که گریه کردن رو بزاره کنار 

پرنسس جون همه کار میکنم همون دقیقه اول بعدا روش خودش رو پیش میره

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

داره گریه میکنه بی اعتنا باش توجه نکن هر چی خواست نخر یا براش انجام نده تنبیه گن کتک نه از یه چیزی که دوست داره محرومش کن .پسر من سه سالشه من اینکار را رو میکنم اصلا گریه نمیکنه لجبازی نمیکنه .اگه بی دلیل گریه میکنه و بی قراره یه آزمایش خون بده 

من نوری کیجا 😉
پرنسس جون همه کار میکنم همون دقیقه اول بعدا روش خودش رو پیش میره

کاریش نداشته باش تا بفهمه با گریه کردن چیزی درست نمیشه بی اهمیت باشید و کار خودتون رو انجام بدید 

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 
کاریش نداشته باش تا بفهمه با گریه کردن چیزی درست نمیشه بی اهمیت باشید و کار خودتون رو انجام بدید&nbs ...

همین الان گوشی رو میخواد یک ساعته گریه میکنه چقدر بی اعتنایی کنم

همین الان گوشی رو میخواد یک ساعته گریه میکنه چقدر بی اعتنایی کنم

بهش بگو اگه گریه نکنی و درست به من بگی گوشی رو بهت میدم با مهربونی بهش بگو 

میتونی از مشاورین اینجا هم کمک بگیری

کارشون خوبه

فقط خیلی دیر جواب میدن