هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 عنوان کمک☹️😫 54 بازدید | 13 پست پسر من کوچیکه ۳سالشه هرچی میشه گریه میکنه😭هرکاری و هرجور رفتار میکنم بازم این اخلاق شو ترک نمیکنه 😓سرم درد میاد از بس صدای گریه شو شنیدم،،،،، منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘 1399/04/07 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 بگو اگه گریه کنی از دستت ناراحت میشم براش جایزه بگیرید تشویقش کنید که گریه کردن رو بزاره کنار داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون
مامان_سیاوش_وسیامک عضویت: 1394/06/25 تعداد پست: 2883 باید به گریه هاش بی توجه باشیو وقتی با گریه ازت چیزی میخواد بگی متوجه نمیشم چی میگی ؟چی؟ نمیشنوم؟ گریه ت بند اومد حرف بزن ببینم چی میگیامتحان کردیم جواب داده قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم
هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 بگو اگه گریه کنی از دستت ناراحت میشم براش جایزه بگیرید تشویقش کنید که گریه کردن رو بزاره کنار پرنسس جون همه کار میکنم همون دقیقه اول بعدا روش خودش رو پیش میره منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
هایده_خانووم عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 261 داره گریه میکنه بی اعتنا باش توجه نکن هر چی خواست نخر یا براش انجام نده تنبیه گن کتک نه از یه چیزی که دوست داره محرومش کن .پسر من سه سالشه من اینکار را رو میکنم اصلا گریه نمیکنه لجبازی نمیکنه .اگه بی دلیل گریه میکنه و بی قراره یه آزمایش خون بده من نوری کیجا 😉
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 پرنسس جون همه کار میکنم همون دقیقه اول بعدا روش خودش رو پیش میره کاریش نداشته باش تا بفهمه با گریه کردن چیزی درست نمیشه بی اهمیت باشید و کار خودتون رو انجام بدید داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون
maman_arad_1398_ عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 18063 پرنسس جون همه کار میکنم همون دقیقه اول بعدا روش خودش رو پیش میره بیخود نمیگن بهشت زیر پای مادره😍عزیزم اشکال نداره میگذره باهاش بازی کن تشویقش کن
هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 کاریش نداشته باش تا بفهمه با گریه کردن چیزی درست نمیشه بی اهمیت باشید و کار خودتون رو انجام بدید&nbs ... همین الان گوشی رو میخواد یک ساعته گریه میکنه چقدر بی اعتنایی کنم منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 همین الان گوشی رو میخواد یک ساعته گریه میکنه چقدر بی اعتنایی کنم بهش بگو اگه گریه نکنی و درست به من بگی گوشی رو بهت میدم با مهربونی بهش بگو داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 میتونی از مشاورین اینجا هم کمک بگیری داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون
هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 میتونی از مشاورین اینجا هم کمک بگیری کارشون خوبه منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 کارشون خوبه فقط خیلی دیر جواب میدن داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون
هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 فقط خیلی دیر جواب میدن مرسی خانوم منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 مرسی خانوم ❤️😘 داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون