2777
2789
عنوان

دیشب ی خواب عجیب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 58 پست
چرا این خابو تعریف کردی؟؟؟؟ خیلی اشتباه کردی اگه تو زندگیت تاثیر معنوی هم داشت از بین رفت

عزیزم اینو نگو انرژی منفی نده 

زمان حضرت یوسف و بقیه امامها این همه خواب تعریف شد ولی اخر به وقوع پیوست 

البته حرف شما متین خواب خوب رو نباید تعریف کرد

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینو نگو انرژی منفی نده  زمان حضرت یوسف و بقیه امامها این همه خواب تعریف شد ولی اخر به و ...

اخه من خوندم تو تعبیر خاب ک خاب ائمه نباید تعبیر بشه اثرش کم میشه اینو گفتم چون خودش قبلا خابشو تعبیر کرده بود یعنی خودش تعبیر کرده 

کی این خابو دیده من خیلی امید دارم زودی بیاد دنیارو ببین الان واقعا احتیاج داره بهشون

یه ماه پیش دیده این خوابو

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
ولی یه چیزی خودم امام هم زمان ظهورشونو نمیدونن فقط خدا میدونه تو اینکه ظهور نزدیکه شکی نیست

نمیدونم بعضیا میگن اقا خودش میدونه کی ظهور میکنه بعضیا میگن نمیدونه 

ولی باتوجه به علائم ظهور و اتفاقات جهان ظهور خیلی نزدیکه ان شاءالله 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
نمیدونم بعضیا میگن اقا خودش میدونه کی ظهور میکنه بعضیا میگن نمیدونه  ولی باتوجه به علائم ظهور ...

ان شاءالله من آرزومه ببینمشون

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
ان شاءالله من آرزومه ببینمشون

ان شاءالله عزیزم زنده بمونیم و ببینیم 

منم 

برای منم فرقی نمی کنه چه ساعتی خواب ببینم. آخرین خوابم رو هفته پیش دو شنبه صبح حدود ساعت ۷ دیدم. عصرش تعبیر شد. خواب دیدم تو یه مجلسی میخوام برم پای راستم کفش زنونه هست اما پای چپم کفش شوهرم پامه.از خجالت استرس گرفتم.  ساعت ۵ عصر پای چپ شوهرم آسیب دید الانم تو گچه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
برای منم فرقی نمی کنه چه ساعتی خواب ببینم. آخرین خوابم رو هفته پیش دو شنبه صبح حدود ساعت ۷ دیدم. عصر ...

بله منم همینطورم .و این حرفها رو طبق تجربه خودم قبول ندارم

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl