خواب دیدم 12تا ماه کامل توی آسمونه،همه شون تاریک بودن،به ترتیب ماه ها درخشان میشدن وازشون ی نوری ساطع میشد،وقتی درخشان میشدن داخلشون ی نفر رومیدیدم که نوزادی رو بالا گرفته وداره میبوسش،به ماه دوازدهم که رسید وروشن شد دیدم انگار اون نوزادی که توی ماه های دیگه بود خودش بزرگ شده بود و چند نفر کنارش ایستاده بودن،حس میکردم اون ی آدم بزرگه،ی کسی مثل حاکم،فرمانروا،نه این که تاج داشته باشه یا لباس خاصی تنش باشه من تو خواب حسم این بود که اون ی آدم بزرگیه
کی این خابو دیده من خیلی امید دارم زودی بیاد دنیارو ببین الان واقعا احتیاج داره بهشون
یه ماه پیش دیده این خوابو
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
ولی یه چیزی خودم امام هم زمان ظهورشونو نمیدونن فقط خدا میدونه تو اینکه ظهور نزدیکه شکی نیست
نمیدونم بعضیا میگن اقا خودش میدونه کی ظهور میکنه بعضیا میگن نمیدونه
ولی باتوجه به علائم ظهور و اتفاقات جهان ظهور خیلی نزدیکه ان شاءالله
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
برای منم فرقی نمی کنه چه ساعتی خواب ببینم. آخرین خوابم رو هفته پیش دو شنبه صبح حدود ساعت ۷ دیدم. عصرش تعبیر شد. خواب دیدم تو یه مجلسی میخوام برم پای راستم کفش زنونه هست اما پای چپم کفش شوهرم پامه.از خجالت استرس گرفتم. ساعت ۵ عصر پای چپ شوهرم آسیب دید الانم تو گچه.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.