2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

963 بازدید | 63 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4601861/یه-قسمت-دیگه-ای-از-داستان-زندگیم-که-داغونم-می-کنم?postId=143178432 

بقیش را همینجا می دارم بچه ها 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 

خلاصه خواهرم انقدرررر اعتماد به نفس من را گرفته بود که یه مدت انقدددر کلافه شده بودم که وقتی تو جمع های خانوادگی کسی عکس می گرفت نمی گرفتم چون میدونستم  زشتم ا

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمی تونستم به اینه نگاه کنم تا اینکه بزرگ شدم و برام خواستگار آمد خواستگاری که بچه ها عشق اولم شد که تا همین امروز همکه ازدواج کردم دوستش دارم متاسفانه نشد بهش برسم

تاپیک زدم قبلا براش چون اون هم جریان های خودش را داره ) خلاصه اون خواستگارم بهم می گفت تو چرا انقدر ظریف و زیبایی!!!!!! به چشماش خیره می شدم می گفتم مرسی اما از من زیباتر هم خیلی هست به خدا 

بچه ها از تو چشماش می خوندم که راست می گه انقدر همه جا گفته بود که مامانم هم برای اولین بار گفت راست می گه ! همش می گفتتو واقعا مثل بانو هستی خیلی زیباتر از خواهراتی ! به خدا خیلی خوشحال 

می شدم نه برای اینکه می گفت از همه زیبا تری فقط برایاینکه تو دنیا کسی پیدا شده بود من را زیبا می دید .

بچه ها خواهرم آرزوش بود خواستگاری مثل خواستگار من براش می رفت اما خوب هم تعداد خواستگاری من هم خوب بودنشون خیلیخیلی بهتر از خواستگارای اون بود

یادمه سر عشق اولم که ازم خواستگاری کرد بهم گفت خاک بر سر من که وقتی سنم بالاتر از تو بود ازدواج کردم اونجا رفتم تو فکر که اخه چه ربطی داره وای بچه ها وقتی نشد احساس کرد خیلی خوشحال شد هر چند خودش را ناراحت نشان می داد به جایی رسید که بهش گفتم تو‌را خدا من را سوژه نکن ناراحت شد از دستم بعد من ناراحت تر که چه دختر بی انصاف و بی لیاقتی هستم خواهرم را ناراحت کردم با اینکه حال خوبی نداشتم گذشتم 

خلاصه بچه ها من تو سن ۳۲ سالگی ازدواج کردم بچه ها اما همیشه خواهان داشتم و انگار خواهرم این مسیله خوشایندش نبود یادمه وقتی آخرینپسری که  قبل از همسرم بود تمام شد و ازدواج نکردم خودش و همسرش بهم گفتند 

چه خبرته از آسمون ها بیا پایین فکر کردی کی قرار بگیرتت بچه ها اون موقعه دلم خیلی می شکست ولی اصلا سعی می کردم به حرفهاشون گوش ندم

کلا تو‌هر خواستگاری که برام پیدا می شد نهایت سعیشون را می کردند که نشه یعنی موزیانه یا شایدم خدا من را ببخشه من اشتباه می کنم یه بار من و خواهر و شوهر خواهرم داشتیم می رفتیم خانه یکی از خواستگارها که بیشتر بشناسمشون شوهر خواهر چنان پاش را با حرص گذاشت رو گاز که من ترسیدم !!!! بعد هر هر زد زیر خنده 

شوهر خواهرم یه بار هم خواهرم نیامده بود رفته بود به دروغ گفته بود خواهرت عین برج زهر متر نشسته بود معلومه نمی گیرنش بعدها یکی از  خواستگارام  بهم گفته بود دخالت خواهرت ‌شوهر خواهرت را از زندگیت حذف کن ! چون خیرخواهت نیستند منم چون فکر می کردم چون این آقا نشده لابد داره از لجش اینطوری می گه اما بچه ها هر چی گذشت مطمین تر شدم 

بعد یادمه مامانم بعد از یه مدت برای اینکه خواهر خونه جدید خریده بودند براش یه سری جهزیه کامل خرید دلیل هم داشت چون اولش وقتی ازدواج کرده بود شرایط مالی اجازه نمی داد ولی قول بهش داده بود