ستیا87 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1254 عنوان غدد لنفاوی 547 بازدید | 17 پست ماله من شدید درد میکنه 1399/04/07 | 06:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 ی جاییت عفونت کردهحالا یا دندون یا گوش من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
ستیا87 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1254 ی جاییت عفونت کرده حالا یا دندون یا گوش دوتا داشتم قبلا یکیش هم داره درمیاد .اینا خطرناکن عزیز؟
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 دوتا داشتم قبلا یکیش هم داره درمیاد .اینا خطرناکن عزیز؟ اره گلمنشونه عفونته من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
ستیا87 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1254 اره گلم نشونه عفونته الان چندین ماهه دارم پس چرا نمیرین اینا ... شمام دارین؟
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 الان چندین ماهه دارم پس چرا نمیرین اینا ... شمام دارین؟ همه دارنمنتها نه متورمه نه دردناک من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
ستیا87 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1254 همه دارن منتها نه متورمه نه دردناک عزیر بنظرت اینا خوب میشن ؟ برمیگردن به حالت اول؟ماله شماهم اینوطری شده ؟
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 عزیر بنظرت اینا خوب میشن ؟ برمیگردن به حالت اول؟ماله شماهم اینوطری شده ؟ اره عفونتت درمان بشه درست میشننه من چن بار تو گردنم اونم بخاطر دندون درد من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
ستیا87 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1254 اره عفونتت درمان بشه درست میشن نه من چن بار تو گردنم اونم بخاطر دندون درد چند ماه کشبد کاملا رفع شه برات
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 چند ماه کشبد کاملا رفع شه برات یادم نیس دقیق من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
ستیا87 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1254 یادم نیس دقیق دست بزنی تحریک میشن اره .شمام هی دست میزدی؟
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 دست بزنی تحریک میشن اره .شمام هی دست میزدی؟ نه من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 خیلی میترسم نترس برو دکتر من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰