2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کالری شماری میتونین همه چی بخورین ولی ب اندازه درست؟

دقیقا همینش خیلی خوبه، مثلا من اگر هوس بستنی یا نون خامه ای میکردم حتما همون روز میرفتم میخریدم و میخوردم که ولع نداشته باشم، بعد شبش با دوچرخه سواری یا پیاده روی میسوزوندمش

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
چ برنامه رو باید دانلود کنم

ببین اول توی گوگل این عبارت رو جستجو کن: کالری موردنیاز؛ بعد مثلا اگر کالری رو ۱۸۰۰ تعیین کرد، شما باید برای کاهش وزن ۲۰۰، ۳۰۰ کالری از اون کالری کمتر در روز بخوری مثلا حدود ۱۵۰۰ کالری، بعد نرم افزار کرفس رو نصب کن و در طول روز هرچیزی که میخوری یا هر ورزشی که میکنی توش ثبت کن، خودش بهت میگه که چقدر شده دیگه حواست باشه از اون عدد معین بیشتر نشه، اگر شد همون روز بسوزون، همه چیز هم اگر وزن کنی دقیق تر از معیارهایی مثل کف دست و قاشق و... هست، اون رقم کالری روزانه رو بعد از دو ماه باز مثلا ۲۰۰ تا کمش کن و به روزی ۱۳۰۰ برسون... من همینجوری آهسته و پیوسته پیش رفتم و به روزی ۱۰۰۰ هم رسیده بودم،  اصلا عجله نداشته باش چون هرچی آهسته تر کم کنی سرعت بازگشتت هم کمتره، غذاتو هم کاااااملا بجو، هر لقمه ای رو بیش از ده بار! این خیلیییی مهم و کمک کننده است👌

ماهی چقدر کم میکردین 

اوایلش باید صبور باشی من یکی دو ماه اول یادمه تغییر محسوسی نداشتم، ولی بعدش دیگه عالی شدم، خیلی هم طرف ترازو نمیرفتم بیشتر شکم و با سنم رو متر میکردم چون همونا برام مهم بودن😊

قرص جلوگیری میخورم میترسم تداخل داشته باش باهاشون 

آهان اینو اطلاع ندارم بایک متخصص تغذیه حتی شده مجازی،مشورت کن