2777
2789
عزیزم ببین درسته طولانیه ولی حتمابخون سوره ی نساروبخون واقعامعجزه میکنه تموم کن دوباره بخون  ...

روی هر کدوم ۷ تا؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون یر جیگر بذار. دیگه ن زنگ بزن ن هیچی. اگ ب مادرت یا کسی زنگ زد بهش بگن شما میگی خسته شدم لابد قسمت شما هم این بوده ک هفته ای ی بار بچه هاشو ببینه.... بگو بچه هام از اب و گل دراومدن با خیال راحت میسپرم دست خودت.

من هربار ک بحثی شده ب شوهرم گفتم هر کار ک تو میخوای همونو میکنیم. اگه بچه هاتو میخوای تقدبم ب خودت.... بچه بزرگ شده ن شیر میخواد ن پوشکیه .. راحت میتونی نگه ش واری اگ نمیخوای فک میکنم یتیمه فی سبیل الله نگه ش میدارم فقط تکلیف خودتو با زندگیی من معلوم کن. یعنی قشنگ واسش جا افتاده ک این زندگی اش دهنسوزی واسم نیس ک بخوام با چنگ و دندون نگه دارم. گرچه اینجوری هم نیس فقط نخواستم نقطه ضعف دستش بدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بی قراری نمی کنن اگه میکردن هم نمی اورد

اره چون سه تاشون کنار همن بهشون سخت نمیگذره تو هم خودتو عذاب نده. الان بچه من امروز رفت خونه مادبزرگش حالا ی هفته هم بمونه من غمم نیس دلم تنگ میشه ولی خب ن ب اون شدت. تو هم چون با دعوا و قهرن بردنشکن اینقدر دلتنگی. مادرشوهرت بهشون سخت نمیگیره جاشون بدنیس نگران نباش عزیزم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند