2777
2789
فردا به بابام میگم بره با پدرش صحبت کنه بهم گفته بودن بخاطر بچه برمیگردی  مادرشوهرم گفت قهر نکن ...

غلط کرده آشغال،بروبچه هاتوازش بگیر،حرف اون مگه بایدباشه

خداایاهمه مریضاروشفابده،الهی آمین
فردا به بابام میگم بره با پدرش صحبت کنه بهم گفته بودن بخاطر بچه برمیگردی  مادرشوهرم گفت قهر نکن ...

چرا پدرت با پدرش؟خودت زنگ بزن ب خاله ای عمویی ک نزدیکه بهشون بگو بچه مو برده ؟انصافه؟اینجوری میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعواتون سر چی بود

یه چیز مزخرف خنده دار البته از چند وقت پیشش همش بحث داشتیم  من تولد گرفتم برا شوهرم خونه مامان خودم بعد مادرش بدون این که خبر بده رفته بود خونه ما بخاطر تولد پسرش ماهم که خونه نبودیم زنگ زد گفتم خونه مادرمم بهش برخورده بود نمی دونم به شوهر م چی گفته بود شب که اومد خونه مادرم برج زهرمار بود داداشم خواب بود موقع کیک بریدن سهمش  گزاشتم کنار بعد اومدیم خونه یه قشقری بپا کرد  داداشت برا من ارزش قایل نیست چرا کیک گزاشتی براش بعد جالب اینجاست شوهر من به شدت دست دلباز و لازج اصلا این حرف,ازش بعید نمی دونم چش شده

نه تو اصلا خودت رو کوچیک یا خار نمیکنی یک مادر به خاطر بچه هاش از جونشم حاضره بگذره تو داری خانومی م ...

صبح زنگ زدم با شوهرم حرف بزنم گفتم باهات حرف دارم گفت من دیگ باهات حرفی ندارم به بن بست  خوردم الان 

با هیچ کس رفت امد ندارن باور میکنی 

خب بزرگتر فامیل ک دارن ندارن؟بب کس و کار ک نیستن .

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بابای خودش مثلا بزرگشونه هیچ حرفاش سر ته ندارن همه چیو به مسخره میگیره 

😦😦😦 چ بد. همون شوهرتو ببین میتونی از خر شیطون بیاری پایین.

اسی ی هفته تحمل کن نه زنگ بزن نه جواب تلفن بده ببین چی میشه. ب هیچ وجه زنگ نزن. بابا شوهرت با سه تا بچه مغز خر ک نخورده طلاق بده. تو سه روز دندون رو جیگر بذار تلفن نزن. واسطه نفرست جواب مسیج هم نده

😦😦😦 چ بد. همون شوهرتو ببین میتونی از خر شیطون بیاری پایین. اسی ی هفته تحمل کن نه زنگ بزن نه جواب ...

مامانمم میگ تحمل کن ولی مگ میشه خانواده امم میگن یک هفته تحمل کن ببینیم چی پیش میاد واسه ارامش دلم دعا کنید تو رو خدا

مامانمم میگ تحمل کن ولی مگ میشه خانواده امم میگن یک هفته تحمل کن ببینیم چی پیش میاد واسه ارامش دلم د ...

راست میگن. ی هفته صبر کن سراغشو نگیر جواب تلفن هاشم نده. شوهرت خودش حواسش جمع میشه از تین خبرا ک مادرش میگه نیس. الان خیالش راحته ک تو سه تا بچه داری زندگیتو ول نمیکنی بری. 

خودم این شرایطو داشتم شوهرم دو روز بیشتر دووم نیاورد. از همه جا بلاکش کردم رفت سیم کارت خرید کل حرفاشو تو واتساپ بهم زد.... تهش هم دو سه تا دروع سمبل کرد ک کارهاشو توجیه کنه. من متوجه دروع هاش شدم ولی چون دیگه خودم میخواستم اشتی کنیم ولی شوهرم ی تلنگر بخوره قبول کردم.