2821
2789

اگه منظورت برا عروسه برا من مانتو شلوار لباس مجلسی کفش و کیف و سرویس یه گردنبند  و حلقه و آیینه و شمعدان و اینا خرید بستگی به رسمتون داره ما کلا رسممان اینه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حلقه لباس دسته گل کفش لوازم آرایش چادر عروس قرآن لباس زیر البته اینا رو استان ما میخرن برا ع ...

ما رسم داریم برا بله برون اینارو میارن البته بجز حلقهک برا عقده  

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
ما رسم داریم برا بله برون اینارو میارن البته بجز حلقهک برا عقده  

منکه برام جشن گرفتن واسه عقدم هرچی جمع شد دادن طلا برام

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

با سلام ،ی روز قبل بله برون میرن خرید،لوازم آرایش عروس ،لباس زیر،لباس برا محضر،لباس برا تو خونه،کیف و کفش و مانتو برا بیرون ،این خریدا عروس رو تو طبق ب همراه ماه قند بزرگ و کوچک قرآن دفتر بله برون میوه و شیرینی تزئین میکنن با چادر و انگشتر  میارن بله برون،حالا عروس ی پیرهن ی شلوار ی جفت کفش کمربند با ست لباس زیر عروس میخره طبق میکنه،بعد برا روز محضر لباس ها رو می پوشم ی روز قبل عقد هم میرن ساعت حلقه و سرویس میخرن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز