2777
2789

اگه منظورت برا عروسه برا من مانتو شلوار لباس مجلسی کفش و کیف و سرویس یه گردنبند  و حلقه و آیینه و شمعدان و اینا خرید بستگی به رسمتون داره ما کلا رسممان اینه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلقه لباس دسته گل کفش لوازم آرایش چادر عروس قرآن لباس زیر البته اینا رو استان ما میخرن برا ع ...

ما رسم داریم برا بله برون اینارو میارن البته بجز حلقهک برا عقده  

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
ما رسم داریم برا بله برون اینارو میارن البته بجز حلقهک برا عقده  

منکه برام جشن گرفتن واسه عقدم هرچی جمع شد دادن طلا برام

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

با سلام ،ی روز قبل بله برون میرن خرید،لوازم آرایش عروس ،لباس زیر،لباس برا محضر،لباس برا تو خونه،کیف و کفش و مانتو برا بیرون ،این خریدا عروس رو تو طبق ب همراه ماه قند بزرگ و کوچک قرآن دفتر بله برون میوه و شیرینی تزئین میکنن با چادر و انگشتر  میارن بله برون،حالا عروس ی پیرهن ی شلوار ی جفت کفش کمربند با ست لباس زیر عروس میخره طبق میکنه،بعد برا روز محضر لباس ها رو می پوشم ی روز قبل عقد هم میرن ساعت حلقه و سرویس میخرن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی