2777
2789
شرمنده که این سوال رو میپرسم ولی چاره ای ندارم چون نگرانم هفته ی 15 بارداری هستم دکترم سه ماه اول بارداری نزدیکی رو قدغن کرده بود و گفته بود در سه ماه دوم به هیچ وجه داخل چیزی ریخته نشه ! ولی خوب همسرم نتونست خودشو نیگر داره و کار از کار گذشت ! حالا خیلی نگرانم که نی نی چیزیش بشه . علت اینکه دکتر گفت چیزی داخل ریخته نشه چی میتونه باشه ؟ یعنی به جنین آسیب میزنه یا احتمال عفونت هست ؟ اگه همچین اتفاقی برای شما پیش اومده بود و بعدش مشکلی براتون پیش نیومد و نی نی سالم بود بیاین بگین از نگرانی دربیام.
شاناژ عزیز منم تا ماه چهار قدغن بودم ولی بعد از اون اجازه رابطه داد ولی کم بهمم چیزی در مورد ریختن یا نریختن نگفت!
فالله خیر حافظ و هو ارحم الراحمین. خدایا همه نی نی ها سالم وصحیح بدنیا بیان پسر ماهم همینطور انشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منکه سر دخترم باردار بودم هر وقت .......داشتیم همش مریختیم تو و دخترم الان پنج سالشه سالم هم هست شاید به خاطر جفت کہ نیاد پایین گفته البته من اطلاعی در این باره ندارم
خدا جون راضیم به رضایت .......
فکر کنم باعث زایمان زودرس شه...دیگه نکنین
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شاید یه قلو دیگه اضافه شده
لباس و کفش ترک برند LC WAIKIKI از نوزادی تا سه سال شوی حضوری هم غرب و هم شرق تهران و همچنین خرید پستی... وبسایت: www.lcturk.shopfa.com تلفن هماهنگی برای حضور در شوها: 09128186913 از فروشگاه مجازی ما هم دیدن کنید: http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=29640&ChatDate=25-3-1393
خود بچه چیزیش نمیشه نترس
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی.. شاید به خاطر عفونت بوده یا جفت که پایین نیاد لکه بینی داشتی ؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱