شرمنده که این سوال رو میپرسم ولی چاره ای ندارم چون نگرانم هفته ی 15 بارداری هستم دکترم سه ماه اول بارداری نزدیکی رو قدغن کرده بود و گفته بود در سه ماه دوم به هیچ وجه داخل چیزی ریخته نشه ! ولی خوب همسرم نتونست خودشو نیگر داره و کار از کار گذشت ! حالا خیلی نگرانم که نی نی چیزیش بشه . علت اینکه دکتر گفت چیزی داخل ریخته نشه چی میتونه باشه ؟ یعنی به جنین آسیب میزنه یا احتمال عفونت هست ؟ اگه همچین اتفاقی برای شما پیش اومده بود و بعدش مشکلی براتون پیش نیومد و نی نی سالم بود بیاین بگین از نگرانی دربیام.
عزیزم منکه سر دخترم باردار بودم هر وقت .......داشتیم همش مریختیم تو و دخترم الان پنج سالشه سالم هم هست شاید به خاطر جفت کہ نیاد پایین گفته البته من اطلاعی در این باره ندارم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
لباس و کفش ترک برند LC WAIKIKI از نوزادی تا سه سال
شوی حضوری هم غرب و هم شرق تهران و همچنین
خرید پستی... وبسایت: www.lcturk.shopfa.com
تلفن هماهنگی برای حضور در شوها: 09128186913
از فروشگاه مجازی ما هم دیدن کنید:
http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=29640&ChatDate=25-3-1393
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی.. شاید به خاطر عفونت بوده یا جفت که پایین نیاد لکه بینی داشتی ؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱