2789
اون خانم رو بهشون معرفی کردن؟  میشه به نیت فرد خاصی خوند؟

اره ازدواجشون سنتی بود 

دختر خانم هم‌از خانواده سرشناسی بود ومومن دقیق همونی بود که میخواست خداروشکر الان چندین ساله از زندگیشون میگذره خوشبختن 

این مثلا یه نمونش بود برای پسر فامیل 

بقیه دخترا فامیل خوندن چند خانومم تو سایت اون نماز یاعلی خوندن خداروشکر نتیجه گرفتن 

نمیدونم به نیت فرد خاصی میشه یانه اگه قسمتت باشه چرا که نه وگرنه انشاالله خدا یکی بهترشو سر راهت قرار میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت مرسی بابت قلب پاکت 😘😘😘 خیلی زودتر میخواستم باهاتون حرف بزنم تو یادتونم بودم منتهی اسم کار ...

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

سلام عزیزم دو رکعت نماز با نیت استخاره(استخاره به معنی طلب چیزی از خداوند)بخوان بعدش اینی که میفرستمو عمل کن

همسر من هم همینو قبل از ازدواج انجام داده

ان شاءالله که همه ی جوانا به خواسته دلشون برسن

فقط باده شب خوندن شوهرخوب قسمتم میشه؟ حتی اگه بختم بسته باشه یاطلسم باشم؟؟؟

نماز یاعلی اره ۱۰ شب هست بخت خوب بخواه 

دیدم گفتن فقططط ازدواج کنیم دیگه بختمون باز شه اینطوری نباید بگی باید بگی بخت خوبب حتما 

با اون ویژگیهای مدنظرت 

اره چرا که نشه حتما میشه من نتیجه شو تو دور واطراف وحتی این سایت دیدم 

با دعا باز میشه 

بفرما گلم 

عزیزم چرا یه عده راحت ازدواج میکنن در صورتی که پاک هم نیستن منظورم جنس مونث هست ،یه عده هم با وجود پاکی و ظاهر زیبا باید به چله و ابن چیزا رو بیارن ،به نظر من شد شد نشد نشد بهتر نیست

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
وابسته به خانواده  مشاور گفت نمره ی وابستگیش بالاست  اما خانواده ش خوب بودن

خب نه وابستگی دهن بینی من دوست ندارم نمیتونم کنار بیام ولی بستگی داره بعضیا اولش خانوادش خودشون خوب جلوه میدن بعد تو کار عروس دخالت میکنن

شنیدم میگن چله حشر سنگینی میاره نخونید نمیدونم منظورشون چیه دقیقا

معنیش چیه 

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.
عزیزم چرا یه عده راحت ازدواج میکنن در صورتی که پاک هم نیستن منظورم جنس مونث هست ،یه عده هم با وجود پ ...

@sayeh6859  

عزیزم ایشون سوال داشتن  اگه میشه لطفا جواب سوال دوستمونو  بدین

راهنمایی هاتون و صحبتاتون خوبه منم میخواستم‌بگم ولی خب شما جامع وکامل میگی گفتم شمارو تگ‌کنم‌بهتره 

مرسی ❤😘

عزیزم چرا یه عده راحت ازدواج میکنن در صورتی که پاک هم نیستن منظورم جنس مونث هست ،یه عده هم با وجود پ ...

چون اونا راحت میگیرن 

کاری رو که راحت گرفتی راحتم اتفاق میافته

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.