2789
من۲۵سالمه خیلی دعا خوندم ولی مثل اینکه نتیجه نمیده

عزیزم من خودم با چله دعای توسل نتیجه گرفتم ولی یه چیزی که می خوام بهت بگم و یقین دارم که اینطوری هست اینه که مهم این نیست که چه چله ای میگیری مهم این هست که از اولی که شروع به گرفتن چله می کنی یقین کامل و ۱۰۰ درصد داشته باشی که این چله قطعاً تورو به حاجتت میرسونه باید ایمان صددرصد داشته باشید کسایی که با ناامیدی چله هاشون رو انجام میدن( هر چله ای رو )و پیش خودشون میگن که این چله رو هم مثل چله های دیگه انجام میدیم و اصلاً نتیجه نمی‌گیریم واقعاً هم نتیجه نمی‌گیرند

مشاوره براتون مفید بود؟  نگفت همسرتون چه ویژگی های بدی داره؟

همون ويژگي هايي رو گفت كه قبل از مشاوره من ازش شكايت داشتم 

تو مشاوره تازه فهميد بيخود نميگفتم بهش

من خودم همسرمو خوب شناخته بودم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازدواج هدف نیست. زندگیتونو بکنید لذت ببرید اگر قسمت باشه خودش پیش میاد . واقعا خیلی حیفه این لحظات رو که میتونید روی کیفیت زندگیتون سرمایه گذاری کنید با  نگرانی در مورد ازدواج هدر بدید.واقعا باید نگران این باشید که دارید با زندگیتون چکار می کنید

من واقعا نمیدونم کدوم کار درسته.  اینکه خانم و آقا حقوق رو بذارن روی هم خرج کنن یا اینکه خانم ...

بنظرم بايد پس انداز خانم تو سرمايه گذاري و به اسم خودش باشه ولي جوري باشه كه استفادش براي هردو باشه

مثل خريد خونه كه به ميزان پول خانم به اسمش دنگ زده بشه

ختم ایشونم خیلی حاجت میده من قبلا امتحان کردم خدا خیرت بده مدتی تو سایت نمیدیدمت میخواستم‌تشکر کنم ه ...

عزیزم ممنون از دعای قشنگتون .اما از من تشکر نکنید  من هیچ کاری نکردم اگه کسی حاجت روا میشه فقط خواست خداوند هست و دعای خیر ائمه و شهدا 

الهی همه حاجت روا شن .واسه سلامتی و اومدن آقا امام زمان هم دعا کنید 

یاعلی 

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

به نظرتون با پسر وابسته میشه زندگی خوبی داشت؟ 

راستش نه

من بخاطر همين يكي از خواستگارامو١٢سال پيش رد كردم

با مرد وابسته و دهن بين نميتوني مستقل زندگي كني

قربونتون💜 اگه خوندین لطفا واسه منم دعا کنین🌸🌸🌸

❤چشم حتما،،،محتاجیم به دعا

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
شما چطور این مشکلو حل میکنین؟  منم به خواستگارم میگفتم حقوقمو خودم مدیریت کنم بهش برمیخورد!&nb ...

منم توی خواستگاري گفتم کارت حقوقم دست خودمه و خودم خرج میکنم تو دوران نامزدی اصلا حرفی هم در مورد حقوق نداشتیم اما تا عروسی گرفتیم رفتیم خونه خودمون شروع کرد سنگ انداختن تو دوران نامزدی حتی یک بارم نپرسید چقدر میگیرم

سلام بر ....
فقط باده شب خوندن شوهرخوب قسمتم میشه؟ حتی اگه بختم بسته باشه یاطلسم باشم؟؟؟

نه هرشبه نماز شب 

ولی اون نماز یاعلی ۱۰ شبه 

بختت بسته نیست من معتقد نیستم به این جیزا 

تازه بسته باشه با دعا برطرف میشه همه چیز دست خداست 

نماز شب رو به نیت ازدواج میخوند؟ 

اره واسه زن خوب چون خودش خیلی مومن بود 

دوست داشت یکی باشه مثل خودش پایه وخوب 

همونم شد 

بقیه هم‌نماز یاعلی خوندن به چند تا از خانمای تو سایتم قبلا معرفی کردم این نماز یکیشون ۶ ماه بعد یکیم ۱ سال بعد تو خصوصی پیم دادن بهم نتیجه شو گفتن تشکر کردن گفتم من که کاری نکردم وظیفم بوده همش دست اون بالایی هست 

عزیزم ممنون از دعای قشنگتون .اما از من تشکر نکنید  من هیچ کاری نکردم اگه کسی حاجت روا م ...

قربونت مرسی بابت قلب پاکت 😘😘😘

خیلی زودتر میخواستم باهاتون حرف بزنم تو یادتونم بودم منتهی اسم کاربری تون دقیق یادم نبود 

تو تاپیکا نمیدیدمتون که خداروشکر امشب قسمت شد دیدمتون