2789

مال من بزرگ شده زیر گلوم سنو و همه چیزم رفتم نفهمیدند دلیلشا ولی خودم کشف کردم بخاطر پایین بودن پلاکت خونمه اسم بیماریشا نمیدونم ولی علایمش پایین بودن پلاکت خون و کبودی بی دلیل بدن و تورم غدد لنفابیه

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)
مال من بزرگ شده زیر گلوم سنو و همه چیزم رفتم نفهمیدند دلیلشا ولی خودم کشف کردم بخاطر پایین بودن پلاک ...

فقط یدونس؟سونو گفت ری اکتیوه ؟دارو مصرف میکنید؟اندازش چقده؟چندمدته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط یدونس؟سونو گفت ری اکتیوه ؟دارو مصرف میکنید؟اندازش چقده؟چندمدته؟

بله یکیه... بله ری اکتیوه و اندازه ی توپ پینگ پنگ یکسال شده ۴ ماهه کبودم شده روش... کلا من خیلی بیخیالم نسبت ب خودم بچه کوچیکم ک دارم دیگه وقتشم نمیکنم ....

بله یکیه... بله ری اکتیوه و اندازه ی توپ پینگ پنگ یکسال شده ۴ ماهه کبودم شده روش... کلا من خیلی بیخی ...

خانومی چرا پیگیر نیستی منم بچه کوچیک دارم حداقل بخاطر بچه هامون خذا بهمون رحم کنه

خانومی چرا پیگیر نیستی منم بچه کوچیک دارم حداقل بخاطر بچه هامون خذا بهمون رحم کنه

تو این وضعیت کرونایی تنهام هستم شوهرمم بده حتی برای دکتر بردن بچمم نمیاد...

دیگه این خیلی بی انصافیه

اونوقت ک بچه نداشتم باید زنگ میزدم مامانم میبردم دکتر تازه پولشم خودش بده بعدم ک حامله شدم سر دکتر رفتن پدرمنا دراورد هرچیم میگفتم بزار برم بندازمش اخه با وجود تو من بچه میخوام چکار تهدیدم میکرد بلایی سر بچم بیاری و من میخوامش حالا ک ب دنیا اومده هیچکار براش نمیکنه.... خدا شاهده والا همین الان زنگش زدم میگم بچه ناارومی میکنه بیا یکم ببریمش بیرون میگه من میخوام با رفیقام بشینیم عرق بخوریم فعلا