2777
2789
عنوان

شوهرم با خوابه یا تو گوشی

421 بازدید | 9 پست

سلام دوستای خوبم من قبلا اینجا سر میزدم ولی عضو نبودم فقط تاپیک میخوندم و دوس داشتم واقعا ولی یه چند ماهه عضو شدم و شدین تنها جایی که میام و دردودل میکنم دوستون دارم واقعا . حس میکنم زندگیم یکنواخت شده نمیتونم راهی پیدا کنم شوهرم میره سر کار بعد میاد خونه میخوابه و وقتایی که نمیخوابه سرش تو گوشیه و بازی میکنه از مطمئنم که با کسی در ارتباط نیس به قدری بهش اعتماد دارم و ازش چیزایی دیدم که نگو حتی تو اینستا یکی رکوئست میده به من نشون میده و حتی تا مدتی برای جذب فالوور اینستاش دست من بود و بعد حس کردم این کار خوب نیس که من مدام ببینم پیاماشو برای همین پاک کردم . ما ۵ سال باهم دوس بودیمو برای رسیدن به هم واقعا تلاش کردیم و عاشق هم بودیم حالا زندگیم خیلی یکنواخت شده فعلا نمیتونم بچه دار شم دکتر اجازه شو نداده . به نظرتون چیکار کنم؟ 

خواهر زندگي خودمونم همچین پر هیجان نیست

شب تا صب ني ني سایته

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوهر منم همش تو گوشیشه فضای مجازی نداره ولی همش تو گوشیشه اگرم گیر بدم میگه تو خیلی سطحی هستی اخرشم میگه هرکی برا خودش زندگی کنه بهم کاری نداشته باشیم حرفم باهام نمیزنه خرید بخوام نیکه با خداهرت برو حوصلم سربره میگه برو پیش دوستات میگم من که دوستی ندارم میگه به من مربوط نیست منم نمیتونم بچه بیارم به منم راه کار بدید

خوب خودت برنامه بریز ببین چه کاریو دونفره باهم دوست دارین ...من معمولا بعد شام حتما فیلم جدید دانلود مبکنم با تخمه  و میوه و چایی دور هم میخوریم و لذت میبریم ....تفریحات دونفره ...گاهی باغبونی میکنیم تو حیاط یا ماشینو میشوریم ...کلا هدفم کار نیست انجام کارها دونفرونه قلبها رو بهم نزدیک میکنه   ..حتی بازی کامپیوتری هم با هم انجام میدیم ...یه وقتایی هم گوشی دست دوتانونه اون برا خودش من برا خودم 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

برنامه بچين واسه فيلم ديدن! از اين سريال خانگي ها! پارك و پياده روي قدم زدن ، يه چايي بذار با زير انداز بريد پارك بخوريد و صحبت كنيد ، اگه ماشين داريد دور دور بريد ، خب يكسره تو خونه بودن باعث ميشه حوصلش سر بره ديگه ميره تو گوشيش، تو خونه هم بازي رديف كن ، دارت ، منچ ، ورق ، ما فيلم دوست داريم خيلي 

سوهر منم همش تو گوشیشه فضای مجازی نداره ولی همش تو گوشیشه اگرم گیر بدم میگه تو خیلی سطحی هستی اخرشم ...

ببین از چی خوشش میاد اونجوری بهش نزدیک بشی .مثلا شوهر من بازی جنگی و ماشین دوست داره ....یا فوتبال ...وقتایی ک میره تو بحر اینا منم میگم دوست دارم باهات ببینم تازه کلی به خودش افاده میاد ک داره گل میزنه یا هرچی اینجوری باهم شریک میشیم.یا هرچیز دیگه ای باید قلقش رو پیدا کنی .البته به شوهراتون اجازه رفع خستگی و یه زمانی تنها بودن با خودشون هم بدین

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
ببین از چی خوشش میاد اونجوری بهش نزدیک بشی .مثلا شوهر من بازی جنگی و ماشین دوست داره ....یا فوتبال . ...

ما خیلی بیشتر فیلم میبینیم و ps4 بازی میکنیم و کارت بازی و کلی بازی دیگه . ولی انگار همش تکراری شده و دیگه قشنگ نیستن

2790
2778
2791
2779
2792