2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 61 پست

عزیز دلم 

میفهمم چی میگی 

ولی قوی باش

کسی که یک مرد واقعی باشه اون قدر درک و شعورش بالا هست که همه جوره تو رو قبول داشته باشه و شرایط رو بفهمه

و خانوادت رو بذاره بالا سرش 😊

برات کلی دعا میکنم

برام کلی دعا کن 🌹🌹🌹

عزیز دلم  میفهمم چی میگی  ولی قوی باش کسی که یک مرد واقعی باشه اون قدر درک و شعورش بالا ...

مرسی قشنگم حتما گلم 

کاش اسمتم بدونم به اسمت دعا کنم 

اسم.منکه زهراست 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معصومه هستم 😊 

خوش وقتم گلم 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
عزیزی  فقط من نمیدونم باید خوب باشی و قوی 😁😁😁

انقدر خودمو به ظاهر قوی و شاد نشون دادم که نگو 

ولی خوبه که میگذره ماندگار نیست

انقدر خودمو به ظاهر قوی و شاد نشون دادم که نگو  ولی خوبه که میگذره ماندگار نیست

تا نگی من شادم و شاد میمونم من دست بردار نیستم 😂😂😂

سعی کن رضایتت از خدا و شادی در عمق وجودت باشه در هر شرایطی

و هم منبع انرژی و آرامش خانوادت هم باشی 😊🌹

عزیزم ان شاء الله خداوند به پدرتون صحت وسلامتی عنایت کنه

نگران نباش بعد هرسختی آسانیست ان شاء الله خدایکی روسرراهت قرار بده که تامرز خوشبختی ببردت 

برای پدرت هم دعا می کنم خداوند اینقدر سلامتی بده که خودشون کارهای خودشون انجام بدن آمین

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
عزیزم ان شاء الله خداوند به پدرتون صحت وسلامتی عنایت کنه نگران نباش بعد هرسختی آسانیست ان شاء الله ...

ممنون عزیزم ان شاءالله با دعای شما عزیزان 

توی عقد جدا شدم هرکاری دلشون خواست باهام کردن اگه بابام مثل قبل بود جرات نمیکردن 😔

منم مامانم با توقعات بیجاش دیوونم کرده 😞

عزیزم مامان گلت هرجور که هست قدرش رو بدون بدون توقع کاراش رو انجام بده 

بخدا بابای منم قبل از مریضیش بد عنق بود اصلا جرات نداشتیم جلوش حرف بزنیم 

ولی  الان ۵ ساله توی رخت خوابه آرزومه برگرده به روزای قبلش هرجور که هست فقط سالم و خوشحال باشه

من خیلی دلم گرفته کاش بمیرم😭😭😭😭

عزیزم با مردن آدم راحت نمیشه تازه مشکلات اون دنیاش شروع میشه

خودتو بسپار دست خدا هرچی هست راضی باش 

تا نگی من شادم و شاد میمونم من دست بردار نیستم 😂😂😂 سعی کن رضایتت از خدا و شادی در عمق وجودت باشه ...

تا بیایم شادی کنیم مشکلات با پشت دست میزنه 

بخدا اگه بگم چه روزایی رو گذروندم 

عزیزم مامان گلت هرجور که هست قدرش رو بدون بدون توقع کاراش رو انجام بده  بخدا بابای منم قبل از ...

نمیشه ،نمیذاره برای خودم باشم همش باید مثل بچه ها دنبالم باشه و دنبالش باشم 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده