2777
2789
عنوان

مجردای شاغل بیاین توروخدا

176 بازدید | 20 پست

سلام من ۲۱سالمه

دیگه دلم نمیخواد از خانواده پول بگیرم و منتی سرم باشه

نمیدونم چکاریو شروع کنم،کجا برم سرکار...

هرکاریم اولش پول میخواد برا آموزش...

شما ک مجردین چ شغلی دارین...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک میخوام کاشت ناخون یاد بگیرم شنیدم درآمدش خوبه علاقه زیادیم دارم

منم میخوام یادبگیرم ولی حداقلش۳تومن میخواد،ندارم

عزیزم من مجرد نیستم ولی از زمانی که مجرد بودم کار میکردم . به نظرم الان شغل های اینترنتی حرف اول و م ...

شغلت چیه؟

چکاری مثلا بلد نیستم

منم میخوام یادبگیرم ولی حداقلش۳تومن میخواد،ندارم

ن عزیزم من ی جا میخوام برم 800با مدرک فکر کنم 

کم کم یاد میگیرم عجله ای نیست کاشتو بلد باشی مشتری جمع کنی میری ی سالن کم کم بقیشم یاد میگیری

من میرم کار دانشجویی  یه تومنی ته جیبمو میگیره

چکاریه؟؟؟

ن عزیزم من ی جا میخوام برم 800با مدرک فکر کنم  کم کم یاد میگیرم عجله ای نیست کاشتو بلد باشی مش ...

با موادش منظورمه

کجا میری ک مدرک میده

اموزشگاهی چیزیه؟

شغلت چیه؟ چکاری مثلا بلد نیستم

من دوره ی ارایشگری دیدم ارایشگاه دارم ولی الان یه شغل اینترنتی هم دارم . فروشه اکسسوری و بدلیجات دارم تو اینستاگرام . به نظرم یا یه حرفه ی ارایشگری مثل کاشت مژه و کاشت ناخون یاد بگیر که خیلی درامد دارن یا یه شغله اینترنتی . مثلا پیج هایی که تاج گل درست میکنن برای عروس ها و مراسم نامزدی و اینا خیلی درامد دارن