2789
عنوان

صدابیزاری

952 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

اینجا کسی هست که قبلا صدابیزاری داشته و بعدا خوب شده باشه؟ من از حدود ۱۶ ۱۷ سالگی مخصوصا روی مامانم خیلی حساس شده بودم ولی الان از بعد عید احساس میکنم خیلی از حساسیت هام رفع شدن و اونایی هم که هنوز اذیتم میکنن باعث نمیشن مثل گذشته کنترلمو از دست بدم و میتونم تحمل کنم. میخوام ببینم یعنی امکان داره به مرور کاملا خوب بشم؟ کسی بوده اینجا که بعدا خوب شده باشه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از صدای بلند تلویزیون عصبی میشم 

از صدای جیغ و داد داداشم دیگه دیوونه میشم

سه ساله اینجوری شدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من میسوفونیا دارم صدای دزدگیر یا با انگشت روی میز کوبیدن یا تخمه شکستن افراد یا با صدا غذا خوردن افراد یا صدای تبلیغات  ارامشمو به هم میزنه ولی با صداهای طبیعی مثل جیرجیرک و این چیزا هیچ مشکلی ندارم حتی اگر ساعت ها و مکرر باشه 

راهی نداره اطرافیان مراعات میکنن دیگه 

شما اگر فقط نسبت به صداهای  یک نفر خاص حساسی میسوفونیا نیست 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من میسوفونیا دارم صدای دزدگیر یا با انگشت روی میز کوبیدن یا تخمه شکستن افراد یا با صدا غذا خوردن ارا ...

تنها کسی که خداروشکر اصلا نسبت بهش حساس نیستم دوست پسرمه که عاشقشم (با اینکه واقعا ملچ ملوچ میکنه 😂) تو خوابگاه میمونم اونجا هم اکثر اوقات اصلا متوجه نمیشم کی چطور میخوره یعنی اذیت هم نمیشم ۹۰ درصد مواقع. ولی تو خونه خیلی رو مامانم حساس بودم که الان قابل تحمل تر شده برام. بابام و خواهرمم بعضی وقتا حساس میشم 🤦🏻‍♀️ مثلا خواهرم خر و پف میکنه قبلا دیوونه میشدم ولی الان میتونم تحمل کنم. 

تنها کسی که خداروشکر اصلا نسبت بهش حساس نیستم دوست پسرمه که عاشقشم (با اینکه واقعا ملچ ملوچ میکنه 😂 ...

خوب شکر خدا که اروم تر شدی 

اما به هر حال میسوفونیا نداری حالات شما بیشتر بخاطر حسی هست که به افراد داری 

احتمالا مشکلاتی با اعضای خانواده داری بخاطر اونه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست