اینجا کسی هست که قبلا صدابیزاری داشته و بعدا خوب شده باشه؟ من از حدود ۱۶ ۱۷ سالگی مخصوصا روی مامانم خیلی حساس شده بودم ولی الان از بعد عید احساس میکنم خیلی از حساسیت هام رفع شدن و اونایی هم که هنوز اذیتم میکنن باعث نمیشن مثل گذشته کنترلمو از دست بدم و میتونم تحمل کنم. میخوام ببینم یعنی امکان داره به مرور کاملا خوب بشم؟ کسی بوده اینجا که بعدا خوب شده باشه؟
خوب شکر خدا که اروم تر شدی اما به هر حال میسوفونیا نداری حالات سما بیشتر بخاطر حسی هست که به ...
کاش همینطور که میگی باشه 🤦🏻♀️ خیلی نگرانم که میسوفونیا باشه و فردا بخوام ازدواج کنم و برم سر کار بیشتر اذیت بشم و بقیه رو هم با عکس العمل هام به این صداها اذیت کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست