2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست
پس برا چی نگرانی هم جونه هم بیماری نداره اصلا بستریشم نمیکنن فقط شماها هم شاید گرفته باشین

من و بابام گرفتیم حتما چون من چشام درد میکنه و سرفه میکنم ولی حالم خوبه مشکلی ندارم ولی خب چه ربطی داره بازم ممکنه خدایی نکرده چیزیش بشه

منم تهرانم مگه میشه فوتی نباشه اینجا که منشا کرونا بود خدا

تهران جمعیتش خیلی زیاده شهرمون زنجانه روزی یکی دوتا داشته تو کل حومش ولی مامانمینا تو خود زنجان نیستن تو شهرستان اطرافشن که فوتی نداشته ولی تازگیا به خاطر عروسیا زیاد شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من و بابام گرفتیم حتما چون من چشام درد میکنه و سرفه میکنم ولی حالم خوبه مشکلی ندارم ولی خب چه ربطی د ...

اخه بیشتر برا اونایی که بیماری زمینه ای دارنو سنشون بالای شصته خطر داره اطراف ما پایین پنجاه همشون خوبن

مامانم ۳۹ سالشه نه بیماری زمینه ای نداره

منم چهل سالمه خودمو تو  دیف جوونا میبینم میگم کرونا هم داشته باشم چیزی نیست خوب میشم بااینکه بیماری قلبی دارم توهم نگران نباش هرچی که باشه مامانت جوونه وسالم خوب میشه

اره درکت میکنم من خودم از ترسم پنج ماهه بیرون نرفتم،از کجا گرفتین

والا ما فروشگاه می رفتیم اما فقط مامانم و بابام میرفتن همرو قبل اینکه بیاریم تو دونه دونه ضد عفونی غذا هم یبار از بیرون گرفتیم ۲۵ دقیقه گزاشتی ماکروفر خشک شد دیگه من خودم نهایی داشتم رفتم مدرسه شاید به این علته

والا ما فروشگاه می رفتیم اما فقط مامانم و بابام میرفتن همرو قبل اینکه بیاریم تو دونه دونه ضد عفونی غ ...

مام همه چیو میشوریم غذام معمولا از بیرون میاد بچه کوچیک دارم نمیتونم بپزم فعلا که چیزی نشده،،،،شاید کرونا نداره اصلا بزار اول جوابش بیاد انشالا که منفیه