ما لاش سبزی ای با سیر سرخ شده هم میریزیم. نمیدونم چه سبزی هایی. مامانم میریزه
گشنیزو جعفری رو ریز میکنی بعد سرخ میکنی باپیازو سیز همزمان خوب سرخ شد تمرهندی که هسته هاشو جدا کردی میریزی روش نصف لیوان آب جوش که اومد نباید موادتدآبکی باشه باید سفت باشه .موادت که آماده شد میریزی روی ماهیت ....کمی نمک فلفل و زدچوبه هم باید بزاری یادم رفت بگم قبل تمر هندی باید بزاری
کلا باید بمونه اول پشت ماهی رو بزار رو آتیش که ما معمولا تو منغل با زغال کباب میکنیم پشت ماهی یعنی کهدپولک داره خوب دیدی پخت بعد داخل ماهی هم میزاری قرمز بشه بعد موادت رو میزازی روش آروم چپش میکنی سبزیجاته هم کیم آتیش بش بخوره حد ۲دقیقه