2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه خوند تا قبل طلوع ولی اول وقت نیس

تو کار درست و خوبتو‌انجام بده دیگران خوششون اومد چه بهتر . خوششون نیومد مشکل خودشونه. این مردم از خودشونم راضی نیستن تو چه طوری می خوای همه رو راضی کنی. 

وقت فضیلت نماز ا میشه اول وقت

یعنی تا قبل تموم نشدن زمان فضیلت اگه نمازتو بخونی اول وقت محسوب میشه

برو تو گوگل سرچ کن وقت فضیلت نمازها

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍

خب اگه بعد از طلوع آفتاب بخونی قضا میشه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بابام خدابیامرز مثال قشنگی میزد میگفت فرض کن ازکسی پول قرض گرفتی میخوای بهش بدی بدقولی میکنی دیرمیدی وقتی هم میدی پول پاره پوره وفلان میدی حالا برعکسشو تصورکن به موقع بدی باپول نو و خوش قولی نماز اول وقتم همین حکم رو داره

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

اینو من قبلا راجع بهش تحقیق کردم

بین نظر مراجع تقلید اختلاف نظر هست

یکیشون که گفته بود تا چهل و پنج دقیقه بعدش هم اول وقته

ولی من خودم اذان بشه میرم وضو میگیرم و بلافاصله بعد از پایان اذان میخونم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

موقع اذان میشه اول وقت. 

برای نماز صبح تا طلوع آفتاب وقت داری، ولی اگر مثلا بزاری ده دقیقه به طلوع آفتاب بخونی دیگه اول وقت نیست. بعد از طلوع آفتاب هم که قضا میشه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
بابام خدابیامرز مثال قشنگی میزد میگفت فرض کن ازکسی پول قرض گرفتی میخوای بهش بدی بدقولی میکنی دیرمیدی ...

خدا بیامرزتشون 

چه مثال قشنگی😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خدا بیامرزتشون  چه مثال قشنگی😍

ممنون عزیزم خدارحمت کنه گذشتگان شمارو آره بااین مثالش خدارو هزار مرتبه سپاس من تااذان میگن تمام کارامو ول میکنم میرم سرنماز 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

تابیست دقیقه بعداز اذان صبح اگه نماز خوانده بشه ثوابش زیاده ولی به محض اینکه هوا روشن شد نماز قضامیشه یعنی قبل از طلوع افتاب ممکنه نماز قضابشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ممنون عزیزم خدارحمت کنه گذشتگان شمارو آره بااین مثالش خدارو هزار مرتبه سپاس من تااذان میگن تمام کارا ...

من خودمم همینطورم بعد پایان اذان بلافاصله نماز میخونم

فقط به نظرت باید اقامه هم بگیم؟

من خودمم همینطورم بعد پایان اذان بلافاصله نماز میخونم فقط به نظرت باید اقامه هم بگیم؟

ببین عزیزم بین مراجع تقلید نظرات  متفاوته اما در مجموع گفتن اذان و اقامه جزمستحبات نمازه شما بابک اذان و اقامه میتونید دوتا نمازرو بلافاصله بخونید منظور نماز ظهروعصر یامغرب وعشاست 

اما اگر فاصله افتاد بینشون همون اقامه کافیه 

ببین عزیزم بین مراجع تقلید نظرات  متفاوته اما در مجموع گفتن اذان و اقامه جزمستحبات نمازه شما با ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون💙