2777
2789

بنظرتون اگ پول بدیم کسی واسمون بزاره تو بورس و 50،50شریک سود و ضرر باشه، خوبه؟؟

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مفهوم سهم ارزنده این نیست که هر روز مثبت بخوره.سهم پتانسیلهای خوبی داره و جای رشد زیاد اما داره کنتر ...

خب مشکل اینجاست که دوستان تحمل ضرر دهی رو ندارن، من حرفم اینه وقتی اینهمه سهم هست که تو سوده چرا باید برا سود دهی این سهم صبر کرد

نوسان گیری هم کار افراد مبتدی نیست

نه، چه خبره مگه نهایتا بیست درصد 

رفیق شوهرم سه ماهه پولمون دستشه😐

تازع اولش 60بود سهم اون

بعد دیگه خیلی اعتراض کردم شد50

یازده ملیون 😐

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
رفیق شوهرم سه ماهه پولمون دستشه😐 تازع اولش 60بود سهم اون بعد دیگه خیلی اعتراض کردم شد50 یازده مل ...

خدا انصافش بده

کمترش کنید باز

من که برا خیلی ها سبد گردانی رایگان میکنم 

خدا انصافش بده کمترش کنید باز من که برا خیلی ها سبد گردانی رایگان میکنم 

خدا خیرتون بده

حالا قراره 8تومنشو بگیریم ازش خودمون سهم بخریم