2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم فاراک دارم، فعلا نگهش دار چون اخبار خوبی ازش قراره بیاد بیرون وقتش شد میگم بفروشین

خیلی ممنون از پاسخ گویی تون، کجا میگید کی بفروشیم؟ 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
سلام  سبد سهام بخره شستا، شگویا، فارس، تیپیکو، ثشاهد، وبصادر، فاراک، دانا  از هر کدوم ی ...

ممنون لطف کردین

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
سلام آقا سینا لطفا منو راهنمایی کنید یه پلاک دارم یک پنصد پولشه میخام بفروشم نصفشو شستا بخرم نصفشم ف ...

سلام

تا اومدن یوزرنیم و پسورد کارگذاری طلارو نفروش

بعد که یوزرنیم و پسورد اومد بفروش اون دوتا سهم رو بخر

ان شالله تا عید چهار یا پنج تومن میشه

ببخشید من یه سوال دارم سهمای پالایشی مثل شبندر و شتران و فلزی مثل فولاد و فملی کی اصلاح دارن؟من از ...

سلام.راستش واقعا هیچکس نمیتونه بگه فلان تاریخ میرن تو اصلاح.شما باید نشونه های اصلاح رو بدونی که زمانش قابل تشخیص باشه برات.

در مورد اضافه کردن هم باید جزئیات بیشتری بدونم.اینکه الان سربه سرتون چند هست؟چند پله خرید کردین؟چه مبلغ دیگه ای قصد خرید دارین؟

اینارو بهم بگی بهتر میتونم راهنمایی کنم

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
سهم ارزنده ای هست و اینهمه منفی خورده!!!  هر سهمی یه زمان ورود داره و یا زمان خروج، نباید رو س ...

مفهوم سهم ارزنده این نیست که هر روز مثبت بخوره.سهم پتانسیلهای خوبی داره و جای رشد زیاد اما داره کنترل میشه.این دیگه هنر سهماداره که تو این مدت کی وارد شه،کی نوسان بگیره و کی خارج شه.

من اصلا کلر ندارم که روش تعصب داشته باشم،این جمله کاربرد نداشت واقعا

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@