2777
2789
سلام اقا سینا یه بنده خدایی ۱۰میلیون داره ک تو بانک ماهی ۱۷۰تومن بهش‌میدن و تقریبا اگه ۱۷۰تومن نباشه ...

سلام

وقت بخیر

اگه به بورس واردین، این کارو انجام بدین

پونصد تومن سود یک روز ده میلیونه تو بورس

شستا، شگویا، فاراک، فارس، خودکفا، ثشاهد بخر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید من الان آگاهم کارگذار ناظرمم مسلما آگاهه  الان میخوام مفیدم شرکت کنم  الان آریا ر ...

نه نمی آد 

با هر کارگذاری بخری تو پرتفوی اون کارگذاریت می آد، تو اون یکی نمی آد 

سلام ، وقت بخیر

ببخشید شوهر من تازه میخاد سهم بخره حدود8تومن

بلند مدت میخاد سرمایع گذاری کنه

بنظرتون چ سهمایی بخره

ممنونم پیشاپیش

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
سلام ودرود جناب سینا .نظرتون درباره کترام غشهداب وثنوسا چیه به نظرتون نگه داریم؟

بی زحمت جواب من رو هم بدین

مایوس نباش من امیدم را در یاس یافتم مهتابم را در شب عشقم را در سال بد یافتم وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گر گرفتم
سلام ، وقت بخیر ببخشید شوهر من تازه میخاد سهم بخره حدود8تومن بلند مدت میخاد سرمایع گذاری کنه بنظر ...

سلام 

سبد سهام بخره

شستا، شگویا، فارس، تیپیکو، ثشاهد، وبصادر، فاراک، دانا 

از هر کدوم یه میلیون بخره😉😊

سلام آقا سینا لطفا منو راهنمایی کنید یه پلاک دارم یک پنصد پولشه میخام بفروشم نصفشو شستا بخرم نصفشم فاراک .

من چیزی ازبورس نمیدونم این سهم ها رو از شما یاد گرفتم فردا میرم کد بورسی بگیر پلاک رو بفروشم وارد شم . تا عید هم نمیخام دست بزنم میخام نه ماه این سهم ها بمونن .

میشه نظرتون رو بدونم 

درحالت سود معمولی تا عیداین  یک پنصد چقد میشه به نظرت ؟

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱

سلام شب بخیر. من احراز هویت شدم کد کاربری و یوزر  نیم  هم گرفتم  ولی یادم رفته چی بودن  .کارگزاریم  ملل هست.میخوام  وارد پرتفوی  بشم نمیتونم😢

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم