2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

1-نه فعال نمیشه  2- تدبیرگران فردا بعد مفید  3- کدبورسی مال سازمان بورسه، یوزرنیم و پسور ...

ممنون از پاسخ گوییتون

ببخشید در مورد سوال ۳،کد بورسی برام اومد،بعد احراز هویت الکترونیکی انجام دادم،بعدش کد معاملاتی اومد،مگه یوزرنیم و پسورد همون نیست که موقع ثبت نام خودمون انتخاب کردیم،قبل از اینکه کارگزاری آگاه به مشکل بخوره،میتونستم وارد صفحه ام بشم،یعنی بازم لازمه برم کارگزاری؟

در مورد سوال ۴،اگه لازمه برم کارگزاری پس دیگه احراز هویت الکترونیکی چه معنی میداد؟خب یه دفعه میرفتم هم امضا میکردم ، هم احراز هویت میشدم

ببخشید خیلی سوال میکنم آخه از هیچی اطلاع ندارم،اول راهم

ممنون از پاسخ گوییتون ببخشید در مورد سوال ۳،کد بورسی برام اومد،بعد احراز هویت الکترونیکی انجام دادم ...

خواهش میکنم 

یوزرنیم و پسورد باید از طرف کارگذاری بیاد براتون

احراز هویت مال سازمان بورسه و بهتون کد بورسی میدن

کارگذاری احراز هویت نمیخواد

سلام اقا سینا یه بنده خدایی ۱۰میلیون داره ک تو بانک ماهی ۱۷۰تومن بهش‌میدن و تقریبا اگه ۱۷۰تومن نباشه تا اخر ماه کم میاره میخوام بهش بگم بزاره تو بورس خودم بزارم براش اگه بازار معمولی هم باشه ماهی ۵۰۰رو در امد داره سهام های بنیادی بخرم براش؟؟لطفا جواب بدین

اخرش 
نه نمی آد  باید تغییر کارگذار ناظر بزنی تا بیاره شما هر سهمی تو مفید بخری، کارگذار ناظرش مفید ...

ببینید من الان آگاهم کارگذار ناظرمم مسلما آگاهه 

الان میخوام مفیدم شرکت کنم 

الان آریا رو دارم تو آگاه

بعد تو پرتفوی مفیدم نیستش آریا؟ 

و برعکسش چی فرض کنیم شستا رو با مفید بخرم

حالا شستا فقط تو مفید هست و تو پرتفوی آگاهم نمیاد؟ 

امیدوارم گیجتون نکرده باشم  

وخارزم و بجهرم رو رد کن بره فاراک، شستا، فارس، شگویا، وبوعلی بخر سیگنال گیری نیاز به آموزش نداری، ...

ایناهم طبق سیگنالا گرفتم ولی جالب نبود.وملل و پترول رو چکارکنم.ممنون از پاسختون