2777
2789
کد بورسی بگیر و بعد برو دنبال کسب اطلاعات

من برا یکی از اعضای خانوادم مسقیم کردم ولی فعلا نمیتونه ثبت نام کنه چه فرقی میکنه اگه ثبت نام نکنه چون فعلا نمیخاد بفروشه سهامشو  مشکلی که پیش نمیاد؟

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام 

ممنون میشم منو راهنمایی کنی 

من خیلییی کنجکاوم در مورد بورس اما هیچ اطلاعاتی ندارم 

حدودا دویست تومن دارم  میخوام زمین بخرم

و فقط با دو یا سه تومن وارد بورس بشم و به مرور افزایش بدم

حالا به نظر شما من چجوری اطلاعاتمو ببرم بالا و آیا درسته از طریق  کارگذاری وارد بشم ،؟چون خودم هیچ اطلاعی ندارم و اینکه کارگذاری برای ۵۰تومن یا دویست تومان  چقد سود میده 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
ممنون از وقتی که گذاشتین.پس چی میگن سهامو باید نگه داری تاسود بده.بعداز بیست سال یک میلیون خورده ای؟

سلام شما باید به شرکت زنگ بزنید و ببینید چقد سهام دارید چون ممکن شرکت تو این مدت به شما سهام داده باشه و هم اینکه شرکت تو این مدت افزایش سرمایه داد این مبلغ که گفتن در صورتی هست که تعداد سهام شما از ان موقع اصلا تغییر نکرده باشه که مسلما تغییر کرده و باید برید بپرسید از خود شرکت

کلر سهم ارزنده ایه.محصول انحصاری آب اکسیژنه تولید میکنه و مشکل فروش و صادرات نداره.سهم رو دارن کنترل ...

سلام وقتتون بخیر. ببخشین شما سیگنال میدین؟ خصوصی بهتون پیام میدم

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنین.لایک کنین منم براتون میفرستم.ممنون🙏🙏❤❤
شاخص تو یک ونیم  اصلاح جزئی خواهد داشت، که نگران کننده نیست  خبری نیست، نگران نباش  ...

ببخشین سهم های خرینگ، فاذر،شبریز، اوضاعشون چطوره؟ نگهداریم یا بفروشیم

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنین.لایک کنین منم براتون میفرستم.ممنون🙏🙏❤❤
کلر سهم ارزنده ایه.محصول انحصاری آب اکسیژنه تولید میکنه و مشکل فروش و صادرات نداره.سهم رو دارن کنترل ...

ببخشید من یه سوال دارم

سهمای پالایشی مثل شبندر و شتران و فلزی مثل فولاد و فملی کی اصلاح دارن؟من از این سهما دارم و بازم میخوام اضافه کنم ولی راستش اطلاعاتم زیاد نیست نمیدونم کی اضافه کنم مبلغمم بالاس 

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...