2777
2789
برا کوتاه مدت مناسب نیست چون تو بازار زرد فرابورسم هست، سود کامل هم نمیتونه بده

میشه در مورد این کلمات توضیحی بدین که معنیشون یعنی چی 

هنوز هیچی درمورد بورس نمیدونم در حال یادگیریم

پرتفوی، پولبک، یا کلمه ی پولبک زدن به سقف مثلث

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقا سینا چرا همش شما میترکین☹☹

من اون هفته سفارس و خگستر و فاراک خریدم. حالا بهم میگن اشتباه کردی سفارس خریدی

نظر شما چیع؟؟ رد کنم برن🤔

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

شما اوندفعه گفتین سفارس بخرم منم اعتماد کردم بهتون😊

حالا بنظرتون سهم هایی ک دارم رو اضافه کنم یا جدید بخرم؟؟؟ بالا هم گفتم ک سفارس خگستر فاراک وبملت رو دارم. اگ جدید ک یه سهم کوتاه مدت خفن معرفی کنین بهم🌹🌹🌹

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
باید به حساب اون شرکت برا خر سهم 100 تومن واریز کنید، بعد برگه واریز رو به قسمت امور سهام شرکت فکس ک ...

سلام ببخشید من هر چقدر اطلاعاتمو میزنم تو سایت مای بورس میگه وجود نداره به نظرتون تبدیل انجام دو سه روز وقتش مونده یا نه ممکن یه مشکلی باشه که اینطور میگه بفروشم بره؟

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279

سلام من میخوام وارد بازار بشم

ولی اطلاعاتم صفره

قدرت یادگیریم خوبه

بنظرتون با چه روشی بهتره آموزش ببینم؟

شهرستانم

حضوری یا غیرحضوری

و بعد چند وقت میتونم امیدوار باشم کامل راه بیفتم

تاریخ عضویتم😅😅

سلام نظرتو ن راجع به سهم چکاپا چیه،بنظرتون عاقلانه س بفروشمش و صندوق و امید که قراره ارائه بشه رو بگیرم؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ثفارس برای بلند مدت خوبه؟نگهش دارم یا ن

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹