2821
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 48 پست
بله...استارترعلائم شماچی بود؟من پدر و  خواهرم گرفتن خیلی میترسم منم گرفته باشم باردارم؟

بدن درد داشتم.الانم خفیف دارم گلومم یجوریه 

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخداااا چطور بود حالت ....من احساس سوزش دارم ته گلوم

خیلی خراب بود حالم بخاطرمعد دردم و بدن دردم معدم عفونت داشت بدترشد

خیلی خراب بود حالم بخاطرمعد دردم و بدن دردم معدم عفونت داشت بدترشد

خداروشکرک بهترشدی.....کجاقرنطینه بودی خونه یا بیمارستان هم بستری شدی

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
خونه.میگم بازیکم علائم دارم

علائم داری شاید خب کامل خوب نشدی بعداز چندروز دوبارع این علایمو داری؟؟؟چون بدنت ضعیف بوده شاید هنوز تو بدنت هست

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
علائم داری شاید خب کامل خوب نشدی بعداز چندروز دوبارع این علایمو داری؟؟؟چون بدنت ضعیف بوده شاید هنوز ...

بعداز37روز.خیلی خوب بودم خیلی ولی رفتم عروسی الان 3شبه حس خوبی ندارم

بعداز37روز.خیلی خوب بودم خیلی ولی رفتم عروسی الان 3شبه حس خوبی ندارم

اوه زیاده ک شاید خدای نکرده دوباره مبتلا شدی آخه چرا عروسی میرید😒😒   اما نترس ممکنه حساس شدی یا سرماخوردگی معمولی باشه

اوه زیاده ک شاید خدای نکرده دوباره مبتلا شدی آخه چرا عروسی میرید😒😒   اما نترس ممکنه حساس شدی ...

دیگه ازبس خونه بودم گفتم برم خدانکنه گرفته باشه شاید حساس شدم